Måndag 26/3

Hejsan Alla glada! 


Nu är det måndag igen(och den är snart slut till och med) och det är vecka 13, fan va snabbt tiden går, mars är snart slut och våren börjar så smått kika in, det är så härligt, slippa gå med en masa kläder på sig och frysa och gå i snöslask och dra in en massa skit inomhus såfort man går in. Nej det slipper man nu, nu är vårjackorna framme VÅRTECKEN, eller om man nu kanske väljer att bara köra med en långarmad tröja, det funkar det med faktiskt. Men för mig så blir det vårjackan som jag köpte för några veckor sen. Skön skön, är nästan helt nöjd med den, lite bättre fickor kunde den allt ha haft men men, man kan inte få allt här i världen.


Ioförsig så tror jag att jag närmar mig att kanske kan få det absolut bästa som finns på denna jord. Det är en tjej som bara blir finare och finare för var dag som går.


Sötare
Ödmjukare
Trevligare
Snällare
Attraktivare
Roligare
Gladare 

Omtänksammare
Snyggare
Mysigare
Gulligare 

Allt detta blir hon för var dag som går och jag tror inte någon förstår hur mycket jag längtar efter att få träffa henne, är inte riktigt säker på om jag själv och jessica vet hur mycket vi längtar efter att få träffas. det är helt sjukt att vi inte har lyckats träffas än, tror det är drygt 5månader som vi har pratat med varandra nu.

Vi har såklart planerat att träffats och allt har sett bra ut men så har det gått snett i sista sekunden några gånger, men det är tydligen meningen att det inte ska vara så lätt för oss, men jag kan säga att denna Tjej är värd att vänta på för att få se henne och lära känna henne ännu bättre, för det känns som vi känner varandra rätt så bra redan faktiskt, sjukligt nog så känner vi nog varandra lite för bra ändå för att inte ha träffats än. Men men, det är väl bara något bra tror jag.

 

Det har inte varit  många dagar alls på den tiden vi inte hört från varandra på något sätt.

Just nu så har vi denna kommunikation


Msn (som är livet)
Sms
Telefonsamtal 


Till en början var det bara msn som gällde då hennes telefon på något mystiskt sätt flög in i väggen och gick sönder.

Men sedan nyår (som egentligen inte varit ännu) har hon haft en mobil satt vi kunnat prata i telefon och skickat sms. hur mysigt som helst. Jag förstod att vi kunde prata på msn så mycket, för jag har mycket lättare för att skriva än att tala, så vårat rekord på 9 timmar i streck på msn, ja det är ju rätt otroligt men ändå inte helt omöjligt, vi satte uppe och tävlade vem som skulle ge sig och gå och lägga sig, och till slut så bestämde vi oss väl för att gå och lägga sig när niklas (min dåvarande sambo) gick upp och skulle till jobbet. Så vi pratade alltså från 21 på kvällen  till 06 på morgonen.

 

Men sen när hon hade köpt ny mobil och vi faktiskt kunde prata med varandra och höra varandras röster, trodde jag typ att vi skulle prata 10minuter och sen lägga på och gå och sova, men nej nej, vi kan prata hur länge som helst där med. Vet väl inte riktigt vad rekordet är där man jag kan ju säga att jag använder mina 3000minuter som jag har varje månad, vilket blir ungefär 100minuter om dagen.

DET FÖRVÅNAR MIG 

Men kanske inte lika mycket längre, eller jo, fan, alltså det är sjukt vad vi pratar, att det aldrig tar slut, som det gör med ALLA andra, vad är det som är så speciellt med denna UNDERBARA U-BÅT?

 

Jag vet inte riktigt, det är såklart många saker som gör att jag tycker om henne så mycket, och det är därför jag tänker på henne mest hela dagarna, det är nå sjukt hur mycket jag kan tänka på en person som jag inte ens har träffat.

Och det känns jobbigt att jag inte lyckats träffa henne än, eller jobbigt är kanske fel ord att använda, men jag ser verkligen fram emot att få träffa denna dam.


För hon har verkligen dom egenskaper jag vill att ?min? tjej ska ha, sen får vi se om jag är den pojke hon letar efter, (om hon nu vill ha en pojke?) Och OM vi passar ihop. 


Det får tiden utvisa, det känns väldans bra just nu, men det kanske e just därför att vi inte har träffats. Haha kan det vara så?=) hihi

 

Oj nu kom jag av mig lite, skrev ju faktiskt om våren. Eller den som stundar iaf, vi ser ljuset och mamma plockade till och med tussilago i helgen, DET är VÅRTECKEN om inte annat.

Och efter våren kommer sommaren, jag det är vad jag har lärt mig i alla fall.

Och vår och sommar, vad betyder det?

 

JO det betyder tjejer som tar på sig mindre och mindre kläder (VÅRTECKEN) och killar som kollar (förlåt STIRRAR) på tjejerna ännu mera, hur det nu är möjligt. Det gillar vi, det är sjukt egentligen, fast samtidigt inte, alla gillar vi ju att kolla på det som är vackert. Och tjejer med mycket kläder är vackra, men tjejer med mindre kläder e fan oemotståndliga=) HIHIHI


Och jag vet en tjej som jag kommer att ha svårt att hålla blicken ifrån. Men det är något hon faktiskt får stå ut med. STACKARN 


Nästa vecka är det påsk! VÅRTECKEN

Skärtorsdag och sen är det långfredagen, påskafton påskdagen och annandag påsk, vilket betyder att man är ledig (iaf jag) fredag lördag söndag måndag från jobbet. Kanske att man går hem tidigare på torsdagen också, har för mig det men jag kan ha fel? Någon som vet?


Och förhoppnignsvis blir det den bästa påsken NÅGONSIN för mig, men det visar sig
 

Och hockeyn är snart slut, träning imorgon och sen är det match på onsdag uppe i falun, efter det är säsongen slut. VÅRTECKEN

Och det måste jag ändå säga att det känns bra, har varit en turbulent säsong men ändå har den avslutats på ett bra sätt tycker jag, och grädde på moset vore om vi lyckas vinna på onsdag och även ha tur med resultatet i den andra matchen och faktiskt ta oss till division 1

Det vore grymt, även om det kanske inte är ett vårtecken så är det iaf grymt


Och Allsvenskan börjar snart, VÅRTECKEN

Och för er som inte redan vet det, och kanske vill tjäna en liten slant, så kommer MALMÖ FF att vinna SM GULD i höst.

 

Och i helgen drog pappa och erik bort "överdraget"  från poolen VÅRTECKEN

Så nu ska det bli varmt i poolen igen, det ser jag fram emot, ligga och sola/bada ?hemma? i rosers ska bli sjukligt kul. Lira vollyboll i den runt 30gradiga poolen, fan va mysigt det kommer bli.

 

Och fotboll på ?aspen? med allt roligt folk, det kommer bli sjukligt kul även i år VÅRTECKEN

Även om det kanske dröjer lite men man känner att man blir sugen på det nu när solen visar sig allt mer och mer

 

Nu tackar jag för idag och ska gå och sova.

Hoppas ni haft en grymt bra dag för min har inte alls varit så dum!


PUSSPUSS PÅ JESSICA 


*vinkar*

Söndag 25/3

Hej där ute, nu är det kväll igen och dags för blogg, denna gång dröjde det inte allt för länge innan jag bloggade igen, BRA VA

så jag kan väl börja att berätta o mvad jag har haft för mig idag.

vaknade av att telefonen ringde nån gång vid nio tror jag, det va pappa som sa att dom inte hade tid att komma och kolla på matchen idag men att jag var bjuden på mat efter och det tackade jag självklart ja till.
sedan låg ja kvar ett tag i sängen innan jag bestämde mig för att gå upp.

satte på datan, gjorde i ordning två mackor och juice som jag "förtärde" vid datan.
det jag gjorde vid datan var väl att fixa med mina fotbollslag so mhar matcher imorgon, bådå viktiga sådanna, Stefildo spelar för att hålla sig kvar i högsta serien, och Bålsta spelar mot Jessicas lag Jinxed FC  så där e det ju nästan förjudet att förlora, har dock en känsla av att detkan bli så med tanke på formen på laget, men det återstår att se imorgon.

sen så skrev jag pressmeddelande till alla tre lagen och sedan tog jag en dushc. hur underbart som hellst. sedan åt jag en matlåda, Lasagne, skitgott innan billy ringde och sa att det var dags att åka till bålsta för matchen.

så vi kom dit, snackade lite skit och sedan tog jag tag i tidningen och satte mig och läste/kollade igenom den. när jag var klar med det skickade jag ett sms till Sötsarg innan jag började byta om.

och matchen gick ju bra. vi vann med 3-2 efter en jämn och rolig match, jag gjorde en assist och det gick över huvud taget bra för mig idag. va mycket nära att göra mål också, sköt ett skot (hårdast jag någonsin skjutit tror jag) men det gick i "kryssribban" innan den fortsatte sin bana upp på läktarn, det va lite synd men men, tydligen så kan jag skjuta...COOOLT

efterso mvi vann idag har vi fortfarande en chans att gå upp i div 1, men då måste vi först och främst slå falun på onsdag, och dels ha tur med resultatet i matchen mellan uppsala och fagersta, uppsala får inte ta tre poäng, annars så går vi nog upp om vi lyckas vinna, aja, det där visar sig, vi ska göra allt för att lyckas slå falun (som redan är klara för div 1) och sedan se hur långt det räcker

efter matchen åkte vi hem såkalrt, gick upp och hämta en matlåda innan jag satte mig i bilenoch åkte till föräldrarna, erik va där idag också så det va ju mysigt att ha hela familjen samlad, och tintin såkalrt, men han va trötter idag med efter att även idag ha varit ute med mamma och cyklat, men det är ju bra att ha får röra sig, det ÄLSKAR HAN SÅKLART
och vi älskar honom, så underbar hund han är

när vi ätit den otroligt goda maten (potatisgratäng, nå kött sallad och stektsvamp/vitlök)  TACK SÅ MYCKET FÖR MATEN

så plockae vi undan lite innan det blev fika och kortspel.
drack te och käkade melon och spelade "bajsgubbe"
det va skoj skoj, precis som vanligt

sedan åkte jag hem, ringde Jessie men hon lyckades missa mitt samtal, stod och diskade, så jag fick ett sms av henne där hon beklagade sig att hon inte lyckades svara, så självklart ringde jag henne igen då, och då svarade hon, jättemysigt
så vi snackade i 36 minuter innan vi bestämde oss för att blogga lite innan i alla fall jag ska gå och lägga mig, jobb imorgon igen ju!
så nu är jag alltså här igen.
hann med att kolla hur det gått för mitt hockeylag i veckan, och jodå, skitbra, vinst med 4-1 i onsdags och hela 9-0 idag mot serieledarna...HUR BRA ÄR INTE DET?!?!

och nu tror jag itne att denna blogg blir så mycket längre, fan ajg känner mig hungrig (igen) hmm, kanske ska äta nåt mer innan jag går och sover. får se hur det blir med det där, skulle itne vara helt fel faktiskt.

men nu ska jag avsluta detta och ta nästa steg mot sängen.
hoppas att ni haft en underbar helg för jag vill inte direkt klaga på min.

PUSSPUSS PÅ MIN SÖTSARG

*vinkar*


Skylt ovanför norska brandsläckare:
OBS! Prova alltid släckaren en vecka före brand


*Dagens Sötsarg*
"Jag förstår verkligen inte hur jag lyckas missa dina samtalvarje gång"


*VARFÖR DET ÄR SKÖNT ATT VARA MAN*
Bröllopsplaner löser sig själva

Lördag 24/3

Hejsan Alla glada!

Nu är jag tillbaka igen, ja jag vet jag har varit dålig med bloggen nu på slutet men jag hoppas att ni kan förlåta mig lite iaf

och torsdagen och fredagen lämnar jag för annars blir detta en alldeles för lång blogg, faktiskt skrivit ett mail på ungefär 3 a4sidor ikväll så jag vet inte hur mycket jag orkar att skriva nu ikväll, så det får räcka med lördagens bravader tycker jag. hoppas ni är nöjd, men det är faktiskt jag som bestämmer och det är jag nöjd med.

Ja jag vaknade kl 0800 imorse faktiskt och va jättepissnödig, hade ju druckit en massa juice igårkväll och trots att jag var på toa några gånger igårkväll räckte det tydligen, så det vara bara att pallra sig upp för att sedan gå och lägga mig igen. skönt att få sova på helgerna=)

sen gick jag upp kvart över 10 ungefär, käkade lite frukost och sådära, sen va jag klar lite tidigare än planerat så då böt jag plats på sängarna, tog in min "sängsoffa" in i sovrummet och ska använda den som säng och tog ut min "säng" i vardagsrummet och ska använda den som "sängsoffa" istället...blir nog bra det dära.

men hann inte klart med allt, så mkt tid hade jag itne på mig, så sedan gick jag och slängde lite soppor innan jag åkte och hämtade billy, sen ner till coop och vi hoppade in i robins bil och åkte till bålsta för träning.

träningen gick precis lagom bra idag, har ju fått order av Jessica att itne ta i allt för mycket på träningarna för att medspelarna inte så tappa sitt självförtroende när do mblir uppsnurrade av mig hela tiden, så jag ligger lite lågt mmed det på träningarna och tar det på matcherna istället.

eller nu ljög jag lite, jag och Jessica har kommit överräns om att det blir bra så, så riktigt order har jag iten fått faktiskt. rätt ska vara rätt

efter träningen så skulle billy och robin spela på hästar så vi tog oss till bålsta centrum för att spela, själv så spelade jag inget utan jag tog en strycktipskupong och kryssae lite, utan att lira på riktigt, bara kolla hur många rätt jag fick och det blev till slut 10 rätt. ändå hyffsat tycker jag.

och efter en knappt timme eller vad det kan ha tagit så åkte vi hem mot märsta igen, föresten så pratade ajg lite med sara under tiden jag väntade och det är alltid mysigt, skickade även nå sms till Jessie men det är sånt hon får stå ut med nu för tiden.

och när vi kom till märsta så bestämde vi oss för att vi skulle käka, så vi åkte till campino och käkade, det blev lövbiff o pommes för billy, jamicapizza för robin och märsta special för mig, på den var det oxfile beasås och championer, riktigt gott var det.

efter det hem, kollade klart på första perioden av skellefteå-södertälje so mstod 0-0, sedan kollade jag va det stod i malmö-röglematchen efter första perioden och där stod det 1-1 har jag för mig, så då skickade jag ett sms till Sötsarg utifall att hon hade missat det, jag menar, hon va ju ändå där och kolla så inte alls säkert att hon har koll på sånt.

sedan åkte jag och handlade och kom på en smart grej innan jag gick in i affären, jo jag tog på mig handsfreen och lyssnade på musik under tiden jag handlade, skitsmart tyckte jag=) slapp jag gå där och tråka för mig själv

och handlandet gick bra det tycker jag allt, fick väl med mig det mesta, dock börjar jag bli less på dom, jag har tänkt köpa risnudlar nu tre gånger i rad, men gissa vad, det finns inga, dom har bara äggnudlar och det är inte ens nästan lika gott, blir så trött på dom. BAJS

sen kom jag hem och då va nästan andra perioden klar i matcherna, packade upp det jag hade handlat och sedan skrev jag ett sms igen till jessica och berättade att det nu stod 2-2 efter två perioder mellan malmö - rögle, vilken tur att hon har mig som kan berätta det för henne.

sedan kollade jag lite på brasilien - chile som brassarna till slut vann med 4-0, tyvärr så sprang det in massa cpskadade människor på planen idag igen, dårar, fan ni förstör bara kan ni fatta det..IDIOTER blir så jävla sur på dom.

sedan kollade jag på tredje perioden av hockeyn, eller ja, jag började kolla p åden men lyckades somna, vilket var väldigt skönt, det kan man inte säga något annat om, men jag vaknade iaf till liv sedan och såg att matcherna va slut, skickade då ett till sms till Jessica och berättade att malmö faktiskt vunnit idag igen, i sudden med 3-2, så det va ju ändå ganska bra.

och skellefteå vann även dom i sudden, dom med 3-2
och björklöven lyckades vinna borta mot leksand, kan det ha varit med 4-2, osäker där den matchen började lite senare så har itne jättekoll p åden faktiskt. men men vinst för björklöven vet jag, huvudsaken det ändå

och vad gjorde jag sen, jo jag skulle skicka ett sms till Jessica igen och kolla hur läget var och så, men just då så loggade hon in på msn, UNDERBART
så jag snackade med henne där, och ja jag skickade faktiskt ett sms til lhenne ändå ,lite mysigt ska hon väl ändå få det.
och så fick jag höra att hon inte hade haft telefonen med sig på matchen utan istället hade hon 7sms från mig när hon kom hem som väntade på henne, tror hon tyckte det va lite mysigt i alla fall. synd vore det ju annars.

och fick höra att dom gjort som jag föreslog igår, att även kolla på malmö ff som spelade mot Lyn, tror do mkommer från norge och oslo, lite osäker där men aja, huvudsaken är att do mvann med 2-1 efter att osmanovsky eller hur han stavar satt en hörna på övertid. det va trevligt, har för mig att junior gjorde det första målet..hm

men iaf så hade det varit riktigt fint vädernere i malmö idag, DOCK en 17m/s vind som gjorde det svårt för grabbarna att spela. men av vad jag har förstått så spelade dom ändå rätt bra och vann mycket rättvist. fan slarvigt av mig, inte frågat Jessie så mycket om matchen än ju, ioflörsig frågat en massa annat, hinner ju inte med allt man vill, knas knas

va har jag gjort mera då, jo jag har fixat det sista med "sängarna" så det är klart nu när jag ska sova i alla fall, sen har jag lyckats att äta mat, blev en matlåda med ris och korvstroganoff, gott gott som vanligt, så nu har jag "bara" 8 matlådor kvar i kylen

sen har jag kollat på Pokerfejs, MrBean och nu ikväll Spanien - Danmark som spelar i Sveriges kvalgrupp, Spanien vann till slut med 2-1 efter att ha lett med 2-0 i paus, men do mfick ju lite hjälp också, Niklas Jensen tror jag att han hette, fick först ett gult kort efter 16minuter, sen fick han sitt andra i den 19matchminuter så det försvårade danskarnas möjlighet till att lyckas knipa någon/några poäng nere i madrid idag.

men ja man fick in en tidig redusering i andra halvlek och var ändå rätt så nära att få till et ttill i slutet av matchen men nej Spanien vann till slut.

sen har jag pratatmed lite mysigt folk på msn
föresten så lyckades jag ju att skriva ett mail som jag sa, till min "mentala coach" Catrin, aslänge sen vi snackade så nu jävlar har hon lite att läsa! hoppas hon inte klagar allt för mkt på min bok jag skrev till henne, även Jessica fick läsa det, kändes ju taskigt och skriva så mycket och inte låta henne läsa det. så det fick hon göra. annars kanske hon tror att jag är otrogen.

så nu kan jag ju fortsätta att vara otrogen fast hon tror att jag säger allting till henne, skitbra=)

men mycket mer än så har inte jag gjort idag om jag ska vara ärlig.
så nu ska jag avsluta denna dag tänkte jag, skriva några sista rader i bloggen och sedan säga hejdå på msn till Sötsarg och ta ur linserna och sedan gå till sängen och fortsätta min konversation med henne innan det är dags att somna.

imorgon är det match igen, näst sista och för er som itne vet det så vann vi i torsdags och har faktiskt en chans att gå upp till div 1 nästa säsong, visst vi behöver lite hjälp och så men chansen finns, men till att börja med MÅSTE VI VINNA VÅRA MATCHER och sedan se vad som händer i det vi INTE KAN PÅVERKA

men nu ska jag avsluta detta och hoppas att ni haft en underbar helg och att eran söndag bli bra den med!

För er med mindre koll så ställer vi tillbaka klockan en timme inatt då vi går till SOMMARTID
fan va underbart vi närmar oss sommarn
SOMMAR = lättklädda tjejer, sola bada festa golfa och ha allmänt skoj
Det ser man verkligen fram emot

Ta hand om er där ute!
Tänker på er alla!
Puss Puss på Jessica!


*vinkar*


En svensk o norsk campade i Sydafrika
Så tittade ett lejon in i tältet o slickade sig om munnen
Svensken tar på gympaskor och norrmannen skrattar:
- Haha, tror du inte lejonet kan hinna ikapp dig när du har disse jympedojjar på?
Varvid svensken svarar:
- Jodå, men jag springer snabbare än dig...



*Dagens Sötsarg*
Jessica har haft en underbar "Sportdag" idag, tyvärr utan mig men jag vet att du haft det bra och det glädjer mig


VARFÖR DET ÄR SKÖNT ATT VARA MAN
Garaget är helt och hållet ditt

Onsdag 21/3

Hejsan alla människor!

 

Nu är jag tillbaka (igen) efter viss frånvara från bloggandet. Jag tänker inte mänma något om dagarna jag missat utan vill ni veta så får ni fråga mig!

Jag går istället direkt till dagen


Måste dock passa på att gratulera TINTIN som fyllde 2år igår
  

ONSDAG

 

Vaknade 0540 när klockan/telefonen ringde, och jag slog av den och låg kvar i sängen, sedan ringde den igen 8minuter senare och sa att nu är det faktiskt dags att gå upp, så då pallrade jag mig upp ur sängen och gick och klädde på mig lite, sedan käkade jag frukost, borstade tänderna, klädde på mig resten av kläderna sedan gick jag ut till bilen och körde till jobbet.

Idag var jag trött men det gick ändå rätt bra att köra in till jobbet, va där ungefär kvart i idag med så ja ställde klockan och somnade in sådär skönt som bara jag kan göra. Sedan ringde klockan igen vid 0658 och då var det bra att gå upp till boden.

 

Och där satt en ny kille, hm undra va han hette, mattias kanske? Aja, spela roll, första gången jag träffade honom iaf, han va från halland och verkade vara en trevlig prick.

 

Men jag va ju som sagt trött så jag la mig rätt så snabbt på bordet och sov, hann dock skicka iväg ett litet sms till Jessica för att berätta att jag levde.. Sedan kom micke och matrin instamplandes vid kvart över ungefär, sedan gick vi ut och jobba vid strax efter halv åtta, jag fortsatte där jag och martin avslutade gårdagen. Höll på där till 0915 då det va dags för rast, gick till iqa och köpte lite mackor och danska goda kakor hittade ajg som jag inte ätit på jättelänge, så dom var jag ju tvungen att köpa och så blev det., sedan till boden och käkade frukt och mackor och drack multivitaminjuice..och läste tidningen såklart. Och så skickade jag ett litet sms till Sötsarg

 

Sedan när klockan var 1030 ungefär gick jag tillbaka och fortsatte med mina tätningar. Höll på med det fram till 12, då packade jag ihop och tänkte gå till matrin, men så träffade jag danne från laget så vi satte oss och snackade lite skit, sedan efter en kvart lr liknande gick jag till martin och hjälpte honom lite, stod väl mest och tittade på, sen snackade vi skit med ventilationsgrabbarna innan vi gick på rast.

Då blev det matlåda och litet sms till jessie¨sedan hann jag med att äta lite kakor och så innan det var dags att gå tillbaka till jobbet strax efter 14, och ja, från det till kl 15 gick jag mest runt och snackade skit med micke och matrin, skönt skönt. Sen blev det ett besök på toan innan jag satte mig i bilen och åkte hem.

 

Var hemma 1615 och då blev det lite omelett som jag slängde ihop innan jag bäddade ner mig i sängen och sov lite, sedan ringde billy och väckte mig och sa att det var dags att åka, så då fick jag klä på mig lite kläder innan jag gick ner och hoppade in i bilen. Och sedan somnade jag i bak på bilen också såklart..helt underbart skönt, så lite sömn har jag fått idag på dagen, bra bra ju, och imorgon ska jag sova på bussen till fagersta..bra ju!

 

Och sedan var det alltså dags för träning och den gick sådär lagom bra som den ska gå för mig, sedan dusch innan vi åkte hem, lyssnade på sportradion. Pratade även med den underbara människan Jessica på msn. Sedan när jag kom hem så fortsatte jag att prata med henne på msn, och så dammsög jag lägenheten lite, eftersom niklas hade sålt sin 160 säng så hade han varit och hämtat den (jag har alltså lånat den) så det var tomt i sovrummet så jag passade på att dammsuga och då tänkte jag att det var lika bra att dra igenom hela lägenheten lite snabbt, så så fick det bli.sedan lagade ajg lite mat, var inte alls sugen på att laga mat så jag kockade bara lite pasta, stekte falukorv och sedan satte jag lite smak på det så var det klart. Enkelt och snabbt och även rätt gott.

 

Sedan kom niklas jonas och hanna förbi, med en annan säng, nämligen hannas gamla, haha här lånas det sängar, den är bara 120 så om någon till göra mig sällskap i sängen nu så e dom tvungna att ligga nära mig, *stackars jävlar* eller så lägger dom sig på golvet eller säng/soffan i vardagsrummet=)

 

Sedan lämnade jessie mig på msn så jag kollade klart på hockeyn, modo vann med 4-1, och färjestad vann borta mot linköping i sudden med 4-3 efter att ha avgjort 12 minuter in i 4e perioden.

Sedan diskade jag lite, kollade på fråga olle och nu är jag här igen. Och bloggas gör det för det har jag fått order av jessie att jag ska göra, hade dock gjort det ändå men om hon nu säger att jag ska blogga så finns det inte ens chans till att jag inte gör det.

 

Men den ska snart avslutas i alla fall. Så ni kan vara lugna.

 

Det som återstår av dagen är att jag ska in och kika lite på mina fotbollslag som har match imorgon igen, och sedan lägga mig i sängen och prata med jessie i telefonen innan jag ska sova.

 

Men jag hoppas att ni har haft en bra dag! För min har varit lugn och skön, perfekt dag för mig, eller nej, perfekt är den inte o mjag inte träffar Jessica, men näst intill

 

Ta hand om er där ute!

Tänker på er alla snälla människor i min närhet, inte bara Sötsarg, tro det eller ej så är det sant, även om Jessica är en hel del mycket mer i tankarna än er andra så finns ni där!

 

Vi hörs, tveksam till någon blogg imorgon då jag kommer hem sent efter matchen vi har borta mot fagersta, men det visar sig.

 

Puss på dig Jessica!

 


*vinkar*



Under älgjakten i Norge ville man förhindra att folk sköt varandra istället för älgarna, så man beslutade att vidta extra försiktighetsåtgärder. Alla jägare skulle t ex ha en pannlampa på huvudet, och dessutom skrika "Jag är inte en älg, jag är inte en älg", för att förhindra alla möjligheter till missförstånd.
Detta till trots var det ändå en person som blev skjuten. Jägarna som sköt honom skulle förklara hur olyckan kunde ske:
- Vi trodde han skrek "Jag är en älg, jag är en älg". Säg doktorn, kommer han att klara sig? - Han hade haft större chanser om ni inte hade flått honom...
  


*Dagens Sötsarg* 

Jessica har varit hos frissan idag och det blev jättebra  


VARFÖR DET ÄR BRA ATT VARA MAN

Du behåller ditt efternamn


Söndag 18/3

Hejsan!
Idag blir det en kort blogg för jag är verkligen inte på humör, vill bara mysa med födelsedagsbarnet!
kan meddela att vi förlorade matchen med hela 5-1 idag och det är en av anledningarna till att jag itne e på humör

men hoppas ni haft en underbar dag SPECIELLT DU ÄLSKLINGEN
hörs och ses alla glada där ute!

Puss Puss på Jessica Andersson

*vinkar*


Det norska fartyget passerar en öde ö och en av passagerarna uppmärksammar en trasigt klädd man som hoppar omkring och viftar på armarna.
- Vem är det där? Frågar han kaptenen.
- Jag vet faktiskt inte, men han är lika glad varje gång vi passerar.



*Dagens sötsarg*

Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva ut i hundrade år, javisst ska hon leva, javisst ska hon leva, javisst ska hon leva ut i hundrade år! Ett fyrafallit leve för Jessica
Hon leve.
Hipp Hipp Hurra Hurra, Hurra ,HURRA
GRATTIS på födelsedagen ÄLSKLING

Lördag 17/3

Hejsan alla glada!

Nu är det lördag och här är dagens blogg! 

Pratade såklart med Jessica igår innan jag somnade och la väl på någongång efter 03 skulle jag gissa, sen vaknade jag 0845 imorse av någon konstig anledning, men somnade om och sov sedan till 11, så det va skönt 

Då gick jag upp satte på datan och fixade lite frukost, blev en banan, två mackor, en tallrik me fil jordgubbssylt och kalaspuffar, trots att puffarna kanske passar bättre till kalaset imorgon! 

Sedan spelade jag lite poker, läste anders andersson underbara "dagbok" på
www.mff.se , ringde sara och kollade om hon ville hänga med till ikea men hon hade inte tid med mig. Så efter att jag borstat tänderna och satt på mig kläder och så satte jag mig i bilen och åkte till ikea. Väl framme på ikea så började jag med att lämna tillbaka barinsattsen som inte passade i min bokhylla jag köpte, efter det gick jag in och kikade en snabbis på sportex innan jag smög in på ikea, jag hittade lite lampor, en matta, galjar, "ljushållare" eller vad jag ska kalla det, det var väl ungefär vad jag köpte tror jag. Lite småplock sådär. 

Sen åt ja mitt äpple och banan påväg hem, eller ja, åkte inte hem direkt, åkte först och tankade bilen innan jag åkte och hälsade på familjen. Dock var bara pappa hemma, han höll på med dammen på baksidan, det blir nog skitfint sen när det blir klart. När det blir klart är omöjligt att säga men förhoppningsvis detta årtusende i alla fall. Syrran var på jobbet och mamma och hade precis stuckit ut och cyklat med tintin innan jag kom, såklart så cyklade inte tintin utan det var mamma som cyklade och tintin sprang bredvid.

Så jag snackade lite skit me pappa sedan gick jag in och kolla posten jag fått, sedan la jag mig i soffan och vilade lite. Efter att ha varit ute en timme ungefär så kom mamma och tintin tillbaka, och jag fick träffa min älskling, därför jag åkte dit huvudsakligen, och för att gå ut och gå lite med honom ,men nej, det blev inte så idag då han cyklade istället.. 

Efter att ha hälsat på älsklingen och pratat lite skit så satte jag mig i bilen igen och åkte hem. Då kollade jag andra halvan av matchen rögle-malmö som malmö vann med 4-1 bra bra vunnit dom fyra inledande matcherna i kvalserien och detta ser mycket lovande ut. Björklöven vann över leksand med 2-0 och södertälje vann med 3-2 hemma mot skellefteå. .

sedan pratade jag lite med folket på msn innan jag bestämde mig för att laga lite mat, det blev ris och korvstroganoff idag som jag som vanligt är väldigt nöjd med. Åt maten och kollade på "elitserieextra" samtidigt, sedan diskade jag undan efter mig innan jag gick tillbaka till datan.

Bestämde mig sedan för att lägga in musik på telefonen och det tog ju sin lilla tid, men bra blev det i alla fall för nu har jag musik på telefonen igen..UNDERBART Dock kanske ja inte har lika stor nytta av det nu, för åker ju bil till jobbet nu, men ja till bussresor och så..PERFEKT 

Sen har jag kollat lite på tv, sing along, extra extra, bond, med mera. mest haft det på i bakgrunden, sen har jag städat undan lite papper och skit som legat framme, nu var det dags att ta bort det tyckte jag.. Har även spelat poker ikväll utan nå vidare framgång, men man kan ju inte vinna varje gång tyvärr, även om jag tycker det. Eftersom jag är bäst borde det ju gå!

Blev även två billys(stefans) pizza nu ikväll då jag blev hungrig när jessie sa att hon käkat en kebabtallrik..åå vill ju också ha..vill fortfarande ha det ju! 

Men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig i sängen, och klockan e inte ens 23, shit va jag e tråkig, men ja e trött och match imorrn så det kan ju vara bra att vara utvilad till den, sen så blir det inte allt för mycket sömn i veckan som kommer så det här blir skitbra!

Alltså match imorgon igen, andra kvalmatchen och vi möter falun hemma, ska bli riktigt kul! Hoppas och tror såklart på vinst! Och förmodligen kommer jag att göra ett mål imorgon också men det visar sig! 

Ta hand om er och hoppas att eran lördag varit bra!
PUSSPUSS på MIN SÖTSARG 

*vinkar*  


En norrman gick till biblioteket för att låna en bok om teater. Bibliotekarien beslöt sig för att driva med honom. Han fick därför telefonkatalogen över Oslo med sig hem. Efter en tid kom mannen tillbaka med boken. Bibliotekarien undrade:
- Hur var boken?
- Jag tänkte inte så mycket på innehållet, men vilken uppsättning, med så många skådespelare.
  



*Dagens Sötsarg*
En låt jag skickade till henne

"Evan - Nobody else like YOU"

Fredag 16/3

Hejsan!

 

Nu är det fredag igen och åter dags för blogg! BRA VA!!

 

Börjar väl som vanligt med att dra dagen!

 

Gick upp 0540 när klockan/telefonen ringde, käkade frukost o borsta tänderna, hann jag inte lägga mig i sängen något för klockan va 0610 och jag fick istället gå och sätta mig i bilen och åka till jobbet.

 

Och bilfärden till jobbet gick kanon idag, somnade ju tidigt igår eftersom att Jessie va ute och gjorde malmö osäkert så det blev inge telefonprat med henne så jag gick och la mig strax efter 23 och somnade såklart ganska så snart efter det. Fick ett sms av henne precis innan jag skulle sova och det va ju inte bara lite underbart. TACK BEBIS

 

När jag kom till jobbet 0645 så stanna ja såklart och sov lite i bilen innan jag gick upp till boden där martin redan va. Satt väl i boden till 0720 innan det var dags att gå och jobba, eller nästan iaf,

Hann också såklart skicka ett sms till Jessica och tala om att jag levde=) tyvärr gjorde inte hon det inatt men det är tydligen något jag får leva med tycker hon?

 

Först gick vi till skanskas kontor och letade efter ritningar så vi kunde skriva upp det vi har tätat, och dom hittade vi såklart inte direkt, utan fick leta ett bra tag innan vi fann dom. När vi väl hitta dom så träffa vi en verkare och gick runt lite och kika på nytt jobb vi ska göra. Och vi har inget ?kort? typ passerkort som man måste ha för att komma in genom vissa dörrar, det har micke och han e hemma och är sjuk, så vi får ju gå ?små? omvägar för att komma dit vi ska.

 

Sen va kl 0900, japp det är sant, från 0720 till 0900 hade vi bara gått runt och kollat på saker och tagit fram material mm skönt va.

Och då började vi med att skriva upp det vi har gjort denna vecka, sen va klockan 0930 och vi drog och käkade lunch, skitgott.

Buffe idag igen, det va nå pastagratäng som va sjukligt god och så ris och kyckling, bra bra, för övrigt varit en bra matdag idag, men det märker ni senare när jag berättar mera vad jag ätit..

 

Åkte tillbaka så vi va där 1030 ungefär, och då gick vi med en annan verkare och kolla på mer jobb, sen gick jag och hämtade massa, och även gick på toa, och ja som iaf jessica vet så svarar ja inte så ofta i telefonen när jag sitter och skiter=) sjuk jag e va=) men men?skönt va det vilket fall som helst.

 

Sen började vi jobba igen och jobbade fram till 1350, sen hade martin bestämt att han skulle dra hem vid 14 eftersom han skulle köra upp till stugan som ligger vid sälen ungefär, så han ville komma iväg innan värsta trafiken kom igång, och jag pallade inte stanna mycket längre heller så jag drog också vid 14.

 

Va väl hemma vid 15 ungefär, skönt som fan, och då käkade jag en matlåda från igår, potatismos och lax alltså och prata lite på msn med folket.

Sedan tog jag en dusch innan jag ringde jessie, dels för att msn inte funka men främst för att jag ville höra hennes röst som jag inte fick göra igår tyvärr.

 

Sedan åkte jag och hämta billy innan vi träffa robin på coop och åkte till träningen. Det var 50minuters träning idag och den gick bra, tog i precis sådär lagom mycket=) får ju inte vara för bra lixom=)

 

Sedan ville ja skynda mig hem för att se lets dance men det hade inte robin och billy nå planer på så dom slöade extra mycket, sjysst va?inte bra alls, inte ens nästan

 

Så ja sket i det helt och tog en pizza tillsammans med billy på campino, blev en kebabpizza för mig, riktigt gott=)

 

Sedan hem, slog på datan men msn funka inte, ringde jessie men hon svara ej, ringde och prata med pappa, och så pratade jag med sara, sedan testade jag msn igen och plötsligt funkade det=) mysmys

 

Sedan dess har jag suttit här och även haft tvn på, lets dance, lasse åkte äntligen ut, vilket va bra för alla, inklusive lasse själv, och tobbe och annika fick 40poäng idag, inte illa, full pott alltså ,precis som erika och daniel fick förra veckan..imponernade?

 

Sen har jag lyssnat på bruce springsteen, gick en konsert med honom på 2an, och eftersom han e så grym så vore det ju synd att missa den!

 

Även lirat lite poker och plussat på kontot, alltid skönt=)

 

Och nu e jag väl i princip klar med bloggen.

Ska föresten berätta lite om hockeyslutspelet

 

Bryns och modo vann ikväll så båda dom matcherna går till en 7e och avgörande match som spelas nu på söndag..

 

Nej nu tackar jag för mig, ska kolla på lustgården, sen är det sängen som gäller och prata med SÖTSARG

 

Men hoppas ni haft en underbar fredag och att helgen blir underbar den med

Välkommen hem föresten Jonas Melander, som idag kom hem från Thailand?

 

Ha det bra där ute!

 

PussPuss på er!

 

*vinkar*



  
Skylt i norska fyrar:
"Den som lägger sig sist släcker ljuset." 
 


*Dagens Sötsarg*
Jessicas kommentar när jag sa att jag ville prata extra mycket med henne idag eftersom vi inte
pratade i telefonen igår


"så det måste jag lida för idag"

Torsdag 15/3

Hejsan alla människor 

Nu är jag tillbaka efter en dags frånvaro pga trötthet. 

Hoppas att allt är bra med er för med mig är det bra!

Drar gårdagen väldigt fort innan jag går över till dagens bravader. 

Först va det jobb vilket gick bra, slet inte ihjäl mig direkt, sedan hem och åt lite, sedan till uppsala för match, tyvärr förlorade vi med 6-3 men det var en jämn match.Sedan åt vi på max innan vi åkte hem, snacka lite snabbt med Jessie på msn innan jag gick och la mig i sängen och fortsatte samtalet i telefonen.Sedan var det dags att somna, det var min onsdag! 

Över till dagen nu
 

Vaknade 0540 och gick upp och åt frukost, sedan borstade jag tänderna och kl va då 0605, så jag la mig i sängen igen och gick upp 0615 då kl ringde igen och gick till bilen och körde till jobbet.Vägen in till jobbet gick helt okej, va såklart trött men ändå inte så farligt, va där 0650, och ställde kl på 0658, somnade till och gick sedan upp i boden när klockan ringde. Och tro det eller ej så gick vi ut och jobbade nästan på en gång, 0710 tror jag att vi gick iväg för att jobba. Och det har gått bra att jobba idag, och vi har faktiskt jobbat hela dagen, bra va! Inte likt oss men även vi kan, efter första rasten gick vi och kollade på ett nytt hål som ska täppas igen, men det gjorde vi inte idag utan gick tillbaka dit vi va på morgonen och fortsatte där. 

Efter andra rasten drog martin iväg för att han skulle på föräldramöte med sin unge, så jag fick avsluta dagen själv, vilket gick bra, jobbade till 1500, då packade jag ihop och gick runt och kikade lite i några affärer i centrum där. Sedan var klockan 1530 och jag satte mig i bilen och åkte hem.  

Hemfärden gick bra även om det var en hel del bilar på vägen men aja, shit happends.

När jag väl kom hem så satte jag mig vid datan och pratade med Jessie, som hade haft en bra dag på jobbet och även kommit hem tidigt, skönt för dig=) 

Sedan kom fredrik till henne vid 1830 ungefär, så då lämnade hon mig, dom ska fira henne idag, först till casinot och sen vet jag inte riktigt vad dom skulle hitta på, men skoj ska dom i alla fall ha.

Jo Jessica fyller ju år på söndag så dom bestämde att dom skulle fira henne idag torsdag. Tyvärr kunde jag inte vara med men jag får fira henne en annan dag!

Och inge prata i telefon med henne ikväll blir det, dom ville ha henne för sig själva idag och ja det kan jag ju gå med på, det är ju deras älskling också! Och så länge hon har kul så är jag nöjd. Blir väl några sms till henne iaf, sen får vi se om hon hör av sig när hon kommer hem inatt, jag hoppas det för hon är så "snäll" och det är helt underbart att höra hennes röst. Fan vad jag längtar efter att få träffa henne, snart så hoppas jag att jag får det, men det visar sig. 

Vad har jag gjort sen hon lämnade mig då, jo jag har tvättat, jag har handlat, jag har lagat mat, det blev potatismos och lax, mycket gott. Sen har jag kollat på fotboll, Royal League finalen mellan Jessicas pojkar FC Köpenhamn och Bröndby, tyvärr så vann bröndby med 1-0 efter en tveksamt dömd straff som Martin Eriksson slog in. 

Sen har jag dammsugit och lagt in tvätten i garderoben och nyss så pratade jag med min älskling Sara. 

Nu ska jag blogga för att sedan gå och lägga mig och få lite sömn=)Nej just fan, ska skriva ihop ett litet schema till Jessica också. Det får jag inte glömma. 

Kan väl meddela att mina fotbollslag spelade idag, och det var inte lika illa idag, men nästan, Stefildo förlorade med 4-1 och bålsta spelade 0-0 

Malmö IF vann med 2-0 mot södertälje i kvalserien till elitserien vilket var trevligt, nu har dom 9poäng av 9möjliga, skitbra. Annars vann leksand mot rögle med 6-5 efter att ha vänt 5-2 underläge i sista perionden. Skellefteå vann mot brjöklöven med 4-1 i derbyt uppe i norr. Så även SAIK har full poäng efter tre matcher. 

Men nu ska jag avsluta denna blogg.
Hoppas att eran dag varit bra för det har min!
Sköt om er där ute!
PussPuss på MIN SÖTSARG Jessica! 


*vinkar*  

Vet du varför Norrmän kryper på golvet i affärerna?
För att leta efter LÅGA priser!  


*Dagens Sötsarg*
Det blir "gårdagens" sms som jag fick av henne efter matchen 

Ni får inte veta vad det stod i det, men jag kan säga att det var hur mysigt som helst och att
jag blev väldigt tagen av det.

Tisdag 13/3

Hejsan folket! 

Hur mår ni?
Jag mår bara bra måste jag säga, tisdagen har varit en helt okej tisdag, och nu är dom två jobbiga dagarna i veckan avklarade, nu är det nerförsbacke igen, härligt härligt! 

Börja med att dra dagen först då.
 

Vaknade 0540 när klockan ringde och ville verkligen inte gå upp men jag är ju så illa tvungen så gjorde det ändå, satte på mig jobbtröjan och sedan åt jag frukost, borstade tänderna och sedan klädde jag på mig resten av arbetskläderna, gick ner till bilen och körde iväg, svängde först förbi billy för att lämna av hans matlåda som han hade glömt i min bil igårkväll, sedan körde jag till skärholmen där jag nu för tiden jobbar, var väldigt trött och det var jobbigt att hålla sig vaken kan jag tala om för dig/er  men det gick ändå bra tycker jag.

Va framme 0645 och satte väckning 0655 så jag sov lite i bilen innan jag gick upp till boden, där va martin redan, micke kom lite senare, fritts jobbade inte med oss idag då vi nästan va klara med det vi hållt på med dom här dagarna, så idag va han på ett annat bygge, tingsrätten i Flemingsberg närmare bestämt, så jag gjorde klart det lilla vi hade kvar att göra, sedan ringde jag micke, packade ihop grejerna och gick sedan till det nya stället där jag skulle börja täta. Först gick vi runt och kollade va som skulle göras, men är tvungen att ha en så kallad "blipp" för att komma in genom endel dörrar, och blippen är för tillfället borta så jag kan inte jobba där en, så fick börja med den andra delen, vilket gick helt okej. 

Packade ihop grejerna och drog hem 1515 idag, martin och micke hade dragit redan vid andra rasten då dom skulle iväg av olika anledningar, så slutet av dagen var jag där själv, vilket inte var nå större skillnad då jag nu jobbar själv och micke och martin e på ett annat ställe på bygget. Och jag tyckte att jag hade varit så duktig så jag gick hem då vid 1515, eller så va det så att jag inte kände för att vara kvar där, kan ha varit en kombination av dom båda. 

Kan väl nämna att på första rasten så åt jag frukt och mackor och drack juice innan jag la mig på bordet och sov i en halvtimme ungefär, andra rasten blev det matlådan och msn på mobilen, trevligt trevligt. msn e verkligen en bra uppfinning. 

Åkte hem, ringde sara och pratade lite med henne, hennes dag på orion hade väl varit allt annat än perfekt kanske men eftersom hon är så duktig så löser hon allt.PUSS PÅ DIG 

Sedan kom jag hem vid 16, satte mig vid datan och tog det lugnt, kika runt lite och käkade lite,  sedan tog jag en dusch innan det var dags att åka och träna, billy kom förbi mig vid 1755 och vi hämta först robin på coop innan vi åkte vidare till bålsta.

Fortsatte att prata med jessie på msn i bilen, alltid lika mysigt att prata med dig baby. 

Sedan var det dags för träning, var bara 50minuters träning idag, helt okej. Och det gick precis sådär lagom bra som vi kom överens om Jessica. Bra va! 

Sedan hem för att laga mat, planerade att laga potatismos och fisk men pallade verkligen inte att skala potatisen o så satte det gick bli pasta med mackrill och tonfisk istället, och såklart lök o majs o championer o poserade tomater.  Riktigt gott blev det och fyra matlådor blev det trots att jag åt en stor portion, vilket även var meningen, fan va jag är bra! Sedan har jag suttit här, diskade även undan efter mig och började med denna blogg.

Har även hunnit med att vinna en pokerturnering under bloggandes gång, bra va=) 

Det är väl min dag, kan väl berätta att det som återstår av den är att läsa jessicas blogg, gå in och pilla lite på mina fotbollslag, sedan gå och lägga mig i sängen och ringa SÖTSARG innan jag ska sova. Visst låter det trevligt! 

Lite om morgondagen då, jo imorgon börjar faktiskt kvalspelet med bålsta, som ni antagligen vet om ni hängt med så kvalar vi för spel i division 1 nästa säsong, vi möter Team Uppsala imorgon, falun och fagersta ingår även i serien där vi möter alla lag två gånger, en gång hemma och en borta, sedan efter dessa sex matcher så dom som ligger 1a och 2a får spela division 1 nästa säsong och 3an och 4an lirar division 2, enkelt va Vad tror jag om matchen imorgon då, väldigt svårt att säga faktiskt, men jag tror att det blir en tuff match som vi helt klart har chans att vinna, vore underbart att vinna första matchen, även om jag tror att uppsala räknas som "favoriter" men det är bara vad jag hört och jag själv har ingen aning hur bra vi är jämfört med dom andra laget, men jag skiter i vilket, går in och gör mitt bästa för laget i varje match och får se hur långt det räcker, förhoppningsvis VÄLDIGT LÅNGT 

Men nu ska jagavsluta detta och önska er en god natt.Får se om jag skriver något imorgonkväll eller om jag känner mig väldans trött efter matchen, det visar sig när vi hörs igen.

Ta hand om er vilket fall som helst!
PussPuss på MIN SÖTSARG 

*vinkar*
  


Vet du vad världens tunnaste bok heter?
"Nej"
Interligänta norrmänn
  


*Dagens Sötsarg*
Jessicas kommentar om lönerna i hennes fotbollsklubb FC Köpenhemn efter att jag läst en artikel i sportbladet om hur mycket spelarna tjänar 

Men om dem bara gått efter utseendet så hade jag ju varit den enda som fått lön...
så jag tror inte riktigt att det hade funkat...

Måndag 12/3

Hejsan gott folk, nu är det dags igen, Stefildos Blogg.


 NY VECKA NYA MÖJLIGHETER 


Ja jag vaknade 0540 då klockan/telefonen ringde. Då var det bara att gå upp och äta frukost, sen borsta tänderna innan jag satte mig i bilen och åkte till jobbet, va dock tvungen stanna för att tanka men det hann jag med, va på jobbet 0655 så det va ju bra, sen kom dom andra runt 0715, så då gick vi och jobbade, däremellan hade jag legat och vilat på bordet i boden.

 

Det va tätning som gällde idag igen och det gick bra, gick även runt och fyllde i papper på vad vi har gjort. Blev klara med det strax före 15 så då kom martin och micke och kolla vad vi hade gjort, sedan packade vi ihop och drog hem, skitskönt. Mycket skönare att ha micke som ?mentor? istället för marcus om man tänker på när man slutar på dagarna, marcus får man typ inte sluta en minut innan 1530 för?men micke e inte alls lika noga med det..SKITBRA

 

Lite snabbt om rasterna då, på första rasten började jag med att gå till iqa och handlade mackor, räkost och multivitamindryck, sedan gick till boden och käkade det plus två äpplen och en banan som jag tagit med mig. Efter det la jag mig ner och sov lite på bordet.

Andra rasten åt jag min matlåda med kyckling och ris och läste sportbladet innan jag åter igen la mig och sov lite, idag har jag inte sovit för att jag varit sjukligt trött utan mer för att det är så skönt att koppla av.

 

Så jag var hemma 1600 idag, innan dess hade jag även hunnit med att svänga in på centrum och köpa ett fodral till min nya mobil, har ju en tendens till att bli rätt dammigt på jobbet så nu ska jag försöka slippa det..SMART JAG ÄR VA

 

Käkade två panpizzor och kikade runt lite på datan fram till dess att det var dags att åka och tränade, åkte och hämta billy och åkte vidare till apoteket innan vi mötte robin nere på coop,, robin körde så vi hoppade in i hans bil och åkte till bålsta.

 

Träningen då, jofan den gick bra det tycker jag allt, tränade lite PowerPlay och lite vanligt spel, och ja, vem gjorde mål som vanligt, ja undra om ja ens behöver nämna det? Tveksamt..är man bäst så är man

Haha, fan va ödmjuk jag känner mig.

Men eftersom alla vet att jag är det kan det vara kul att spela oödmjuk=)
 

Efter träningen åkte vi hem såklart, jag testade sms på mobilen och det verkade funka helt okej tycker jag, lite jobbigt kanske men ändå skönt att kunna ha på mobilen när man inte har tillgång till en dator.

 

När jag kom hem så kollade jag slutet på hockeymatchen modo-timrå, timrå vann med 2-1 och kvitterade till 2-2 i matcher, även hv71 kvitterade till 2-2 i matcher mot brynäs efter att ha vunnit med 2-1 dom med ikväll.

Färjestad och Linköping blev ikväll klara för semifinal efter att ha slagit mora respektive luleå med 4-0 i matcher, kvällens matcher slutade 9-3 till färjestad och 4-2 för linköping.


Sedan kikade jag hur det gick för mina fotbollslag, och ja, det gick precis som vanligt nu för tiden, förlust för båda lagen, jag blir så trött, nu jävlar ska taktiken ändras och lite allt möjligt för att se vad som kan hända, det är verkligen INTE kul att förlora. FAN VAD JAG HATAR DET 


Vill även passa på att gratulera Jessica till hennes lag Jinxed FF efter att ha spelat oavgjort, 1-1 mot min brors lag RosersLosers, deras första poängförlust, laget jag är assisterande tränare för denna vecka då han är uppe i kiruna med skolan och "går på tur" som det så fint heter.

Själv kallar jag det "vandra på fjällen"

Satt jag fick förtroendet att styra hans lag denna vecka, dock fått tydliga direktiv hur jag ska göra men ja..får se om jag verkligen vill hjälpa honom med det där=)

 

Efter detta kollade jag på hockeykväll, efter det satte jag mig här och lirade en pokerturnering vilken jag självklart vann=) Tack Jessie för hjälpen!

 

Och så nu sitter jag här och bloggar igen, och den ska strax avslutas, bara lite småsaker kvar.

 

Men hoppas att eran dag har varit bra, det har min trots att det varit måndag, inte den bästa dagen på veckan kanske=)


Tänker på er där ute!
Sköt om er!

PussPuss på MIN SÖTSARG


 *vinkar*  


-Vet du varför fåglarna flyger upp & ner över norge?
-nej
-Fåglarna vill inte se skiten  


*Dagens Sötsarg*
Jessies kommentar när jag sa att jag skulle spela poker 

Okej... jag vet inte om jag vågar säga lycka till med pokern... för då går det säkert åt helvete bara för det... så nä... jag skiter i det där...

Lördag 10/3 & Söndag 11/3

Hejsan allihopa! 


Nu är denna vecka avslutad, höjdpunkten va ju helgen, som vanligt, kan dra lördagen lite snabbt sedan drar jag dagen, låter det bra?

Ja det blir så i alla fall vad ni än tycker, faktiskt min blogg.


 Lördag 


Vaknade i panik 0830, kollade ut och såg att det va ljus ute, och tänkte,

Shit nu har jag försovit mig, okej, ska jag ringa och säga att jag e sjuk eller ska jag ringa och säga att jag försovit mig, varför har inte dom ringt och kollat vart jag är?
nej klockan e för mycket för att säga att ja e sjuk nu tänkte jag..

Sen börja jag tänkte lite till, fan det är lördag idag, ja ska inte jobba idag ju, fan va bra..haha

Så somnade jag om, och ja..jag funderade på att skicka ett sms till jessie direkt o berätta, men det hade ju blivit så långt så jag tänkte att jag berättar det senare.

 

Sen somnade jag om o vaknade igen vid 11 då pappa ringde och sa att han skulle komma förbi med min byrå, så kom han 30minuter senare, se åt jag frukost och spelade lite poker. Sedan bestämde jag mig att gå ner till centrum, för det va så sjukt fint väder, gick först in på ÖB, sedan in på willys innan jag avslutade shoppadet på bolaget

 

Sedan hem, och då va det dags att tvätta, så det var bara att samla ihop allt som skulle tvättas och sedan gå till tvättstugan, och det höll jag på med fram till 16, och under tiden spela jag poker och städade lite i lägenheten.

 

Vid 15 började luleå-linköping på tv så den kollade jag på, lhc vann till slut med 2-1 och leder matchserien med 3-0, även färjestad leder med 3-0 i matcher mot mora, brynäs och modo leder med 2-1 i matcher mot hv71 respektive timrå

 

Efter hockeyn ställde jag mig för att laga lite mat, hade bestämt att jag skulle göra kyckling men inte hur jag skulle göra den, men det blev till slut skitbra och skitgott, ris kyckling wok och en massa vitlök på kycklingen.bra bra

 

Åt maten och sedan kom jessie hem från jobbet, inte alls lika glad som jag hade hoppas, mycket motgångar alltså, men snart vänder det hoppas vi och allt går verkligen vår väg=) håller tummarna för det baby

 

Det var i alla fall underbart mysigt att prata med dig, det hoppas jag att du vet!

 

Sen drog jag till linda där även hanna och niklas var för att kolla på melodifestivalen. Och do msatt ju och åt mat till den när jag kom, och frågade om jag ville ha eftersom det fanns kvar. Men jag tackade nej eftersom jag precis ätit, men efter ett litet tag så gick niklas och hämtade tallrik, glas och bestick så då var det ju bara att hugga in, jag menar, mat får man alltid ner i kistan, potatisgratäng kött och beaneissås, gott gott, tack så mycket!

 

Tyvärr vann den sämsta låten, "vår" låt FÖR ATT DU FINNS med Sonja Aldén kom 6a, riktigt fin och bra låt men tyvärr vann den inte, kan säga att jag tyckte det va en bra final, men tyvärr vann the arkL

Föresten, någon som vet om han skulle föreställa en tjej eller kille?

 

Sen såg vi en timme på ?16blocks? en bra film innan jag bestämde mig för att åka hem igen, kollade andra halvlek på Barcelona-Real Marid som till slut slutade 3-3, tydligen en skitbra första halvlek som jag tyvärr missade, sedan fick barca en spelare utvisad i slutet av första halvlek vilket itne alls var bra för matchen och andra halvlek blev itne alls så bra som den kunde varit, dock helt klart en bra, och underbart att Barca fick in kvitteringen i slutet, Messi gjorde alla tre mål, 19år gammal, lite skön kille kanske!

 

Sedan blev det lite snack med jessie, läste saras blogg efter att pratat me henne i telefon, sedan bar det av till uppsala där jag släppte av henne, sen hem och gick och la mig, först åt jag ioförsig en panpizza, riktigt gott.

 

Avslutade dagen med ett samtal med Jessica precis som vanligt och det va underbart precis som vanligt, och jag va fan knäppare än vanligt igår, förstår verkligen inte hur du står ut med mig, ingen annan som gör det, ioförsig inte någon som försökt, men jag hoppas att du vet att du är underbar och jag känner mig väldigt lycklig över att få prata med dig och lära känna dig, du är en underbar person och jag ser fram emot att se vad detta leder, kompis för resten av livet hoppas jag verkligen att vi kommer att vara. För en sådan person som du finns det inte så många av på denna jord. Tack bebis, för allt du gör för mig!

 

DU BETYDER MYCKET MERA FÖR MIG ÄN DU KAN FÖRSTÅ


 Söndag 


Vakande 10 och kollade vad klockan var för att se hur länge jag lyckades sova på min ?sovdag? sen somnade jag om och gick upp igen vid 1130 ungefär, käkade frukost och började spela lite poker. Sedan vaknade Jessie runt 12 skulle ajg tro och loggade in strax efter det, mysigt värre ju! Precis som vanligt, och det va ju skönt att höra att du sovit gott och länge.

 

Sedan snackade jag lite med syster och vi bestämde att vi skulle åka in till stureplan och lämna in våra telefoner på reparation, så vi tog 1349tåget in till stan, och ja jag ville ju ha en ny modell eftersom jag haft den inne två gånger redan och senast fick en ny mobil, men nej den strula ju också såklart.

Men tydligen kunde han inte göra så, så istället bröt vi mitt nuvarande  abonnemang och tecknade ett nytt så fick jag en nya mobil, inte en jätteny, kom väl i somras eller så tror jag, en sonyericsson k800i

Så nu ska jag se va jag tycker om ericsson, om det e bättre än nokia, det visar sig, förhoppningsvis ska den inte strula så mycket.

 

Syster lämnade in sin och fick en lånetelefon, och gissa vad, den lånemobilen hon fick den hade jag som lånetelefon första gången ajg lämnade in min, lite cooligt tyckte vi

 

Sedan gick vi in på dressman och jag köpte en vårjacka, ett par byxor, två tröjor och ett par badbyxor, någon som vill bada med mig?

 

Sedan gick vi till centralen och skulle leta efter ?SL CENTER? eftersom ankis busskort inte funkar att dra i spärrarna, så då skulle hon tydligen dit för att få ett nytt, och efter en liten stund så hittade vi det i alla fall och hon fick ett nytt kort som funkar, PERFEKT

Sedan tog vi tåget till rosersberg till familjen. Där väntade en trött Tintin som hade varit ute med mamma och cyklat, så det blev ingen promenad med honom för mig idag men fick i alla fall träffa honom, inte illa bara det. Och så fick jag ju träffa mamma och pappa vilket alltid är trevligt.

 

Mat bjöd dom också på, va väl mesta pappa som lagat den tror jag, det var ?kinoa? som ni nu vet varför do mäter hoppas jag eftersom jag tidigare berättat det, och till det var det köttgryta, vanligtvis brukar jag inte tycka om det eftersom köttet brukar vara så segt och jobbigt att tugga, men inte denna gång, det var gott faktiskt! Och till det var det sallad såklart.

 

Sedan blev det efterrätt, ?daimtårta? och det va ju sjukligt gott, som vanligt samtidigt som vi kollade 3e perioden mellan rögle ? södertälje, ssk vann tills lut med 4-2, sista målet inslaget av tomas kollar i öppen kasse. Annars så gjorde min före detta lagkompis linus videll 2mål och en assist för sitt södertälje, duktig pojke där!

 

Sedan lekte jag lite med min mobil, har ju msn på den nu också, hihi kommer väl inte använda det jättemycket kanske men ändå skönt att ha. Typ bussresa till fagersta och falun eller så..vem vet..kanske ni måste stå ut med mig då!

Fick även med minigolf och tennis som spel på mobilen=)

Och försäljaren bjöd mig på två månader gratis 3musik, om jag fattat det rätt kan ja ladda ner musik med telefonen från nätet gratis, lite osäker men tror att det är så så det tackade jag ju inte nej till.

 

Sen gick jag till tåget efter at tha sagt hejdå till tintin anki mamma och pappa. .

 

Tog som sagt tåget hem, eftersom jag nu inte har nå musik på telefonen så lyssnade jag på radio men det va ju som vanligt inge vidare mottagning tyvärr. Kom hem slog på datan och började spela lite poker. Sedan hittade även Jessie hem efter att ha varit med jonas och sina föräldrar, vad hon gjorde med jonas vill jag inte tala om för er, det e lite privat, men jag kan ju säga att hon tyckte det va mysigt!

Och hemma hos hennes föräldrarna hade hon och mamma bakat och mamma och pappa hade blivit nerkladdade i mjöl av min kära SÖTSARG..haha fan va gullig hon e, baka kan man tydligen inte göra om man nu inte e helt mjölig

 

Men om jag ska vara ärlig så tror jag att Jessica kände sig utanför eftersom att hon var helt  nermjölad och kastade då på mamma och pappa också, kan det möjligtvis ha varit så?=) PUSSPUSSPUSS

 

Sen har jag suttit o kikat lite på min nya mobil, den verkar ju bra, ska bara försöka koppla ihop den med datan också, den ville inte det idag så ska göra ett nytt försök nästa vecka.

 

Sen har jag kollat på sporten och parlamentet innan jag för ett tag sen satte igång med bloggandet. Och det är jag alldeles strax klar med och då är det bar att gå in i sovrummet och ringa jessica, underbar avslutning på dagen

 

Men ja nu ska jag faktiskt avsluta detta, bra va?!?!

Men jag hoppas att ni haft en underbar vecka och helg. Nu börjar en ny sådan och vi hoppas att även den blir bra, VISST

 

Ta hand o mer där ute! För jag tänker ta hand om mig själv så länge någon kommer och tar hand om mig, tyvärr är det inte först till kvarn som får ta hand om mig, nej det e bara en speciell person som får det, men om ni tror att det kan vara du så är du välkommen att försöka så ska jag tala om du är den jag vill ska ta hand om mig

 Sov så sött!
Puss Puss 

*vinkar*
  


Appropå att man i norge betalar extra för en prostituerad med HIV.
De tror att det är en kvalitetsmärkning av samma art som finns på konjak.VSOP. VOP.o.s.v.
 


 
*Dagens Sötsarg*
Låten som jag fick av henne   
  

Keshia Chanté  - Come Fly With Me


Fredag 9/3

Hejsan gott folk!

 

Välkomna till dagens blogg!

 

Idag är det fredag igen, underbart va=) fredagar är alltid sköna, på jobbet går tiden alltid fort och sen är man alltså ledig fredakväll och lörda sönda från jobbet, UNDERBART JU dom flesta e ledig på helgerna i alla fall, endel jobbar trorts helgerna, vilket även jag gjorde då jag va på donken.

 

Men till dagen då!

Vaknade 0540 idag, japp tog lite sovmorgon eftersom jag va tidig till jobbet igår, så gick upp 15minuter senare idag, vilket va skönt men ändå väldigt trött imorse. Käka frukost o klädde på mig o sen satte mig i bilen och åkte till jobbet, va som sagt trött men höll mig vaken i alla fall och tog mig till jobbet oskadd utan att krocka, braigt gjort va=)
va på jobbet  0645, så jag tänkte, jag sitter kvar här o sover lite, skönare att sova i bilen än uppe på bordet i boden, så jag ställde klockan och sov i 10minuter, sen gick jag upp i boden, dom andra hade itne kommit än så det va bara att lägga sig och sova lite i boden med, dom andra kom väl 0710 ungefär och jag hörde dom utanför satt när dom öppna så satt jag upp, sen om jag såg jättetrött ut är väl en grej, men dom såg mig inte liggandes på bordet sovandes i alla fall.haha braigt värre fan.


Sen gick vi ut o jobba 0730 och det va tätningar idag, jobbade med fritts och det va trevligt, inte jobbat ihjäl mig idag heller, och ja fritts jobbade nog hårdare än mig idag, jag har mest kapat gips åt honom, men ja, e man grym så är man=)

första rasten åkte vi iväg och käkade buffé, gott gott ju, ris o kyckling o fisk o sallad blev det för mig?sen sockerkaka till efterrätt?

Andra rasten vart det mackor o frukt..gott det med och tidningsläsning såklart..och martin la sig på bordet och sov lite så då såg jag chansen och gjorde samma sak..haha

Måste föresten berätta?

Martin sa imorse att han va förvånad att jag inte sov, för det hade han hört från mina kära polare på skrapan att jag va väldigt bra på..haha

 

Men sen idag fick jag höra att micke som jag jobbar med nu hade lagt sig för att sova lite förut på en rast, han va ensam på bygget då, och så hade han vaknat upp två timmar senare haha, lite skön snubbe?sover bort arbetsdagen..grymt ju det har inte jag lyckats med "än" hihi

Sen packade vi ihop vid 15 så 1515 åkte jag hem och va hemma vid 16 idag, underbart skönt.

Satte mig vid datan, kolla runt lite, duschade o åt lite och sen kollade jag på Prison Break, fan va bra serie, säger jag varje gång men ja den är verkligen grym!

 

Sen kom billy och hämtade mig och vi åkte till bålsta för träning, sov som vanligt på väg dit vilket var skönt.. träningen gick väl bra, spelade smålagsspel på slutet och så körde vi sista målet vinner, och ja, GISSA vem som avgjorde?

JAPP ni gissade rätt, det var självklart #10 som gjorde det

 

Sen hem, satte på datan och tv, kollade på let´s dance och malmö-leksand. Ebba åkte tyvärr ur idag, och lasse, ja hade åkte inte ut idag heller alltså, och gissa vad, det va första gången han faktiskt dansade idag, visst han va sämst som vanligt men han dansade..bara det va ju en chock, och 17poäng fick han ihop, 13 mer än förra veckan då han fick lägsta möjliga poäng..haha

 

Och idag fick Erica Johansson och Daniel max poäng, 40poäng, 10or av alla alltså, riktigt sjukligt bra gjort.

 

Har för övrigt lirat lite poker ikväll och kommit sämst 3a i alla 4a turneringar jag spelat så nu  har jag ökat ?stacken? lite vilket känns bra såklart?

  

Men nu ska jag avsluta denna blogg och kollad på reprisen av Lustgården?

Hoppas ni haft och har en underbar fredag!

Min har varit bra!

Ser fram emot en härlig helg!

Ta hand om er!
PussPuss 

*vinkar*  


En svensk hare kom nära den norska gränsen. Då träffa han en norsk hare. Den svenska haren sa
- varför flyr du ?
- för de e älgjakt i norge,
- men du e vell ingen älg.
- nej men sej de te normänen.

Torsdag 8/3

Hejsan  alla sötnosar där ute!

 

Nu är jag tillbaka till min blogg, det blev ingen igår, jag var sjukligt trött och somnade med kläderna på o alla lampor tända och tvn på, japp då somnade jag i soffan o vaknade först när Jessie ringde mig. Mitt batteri dog nästan så jag la på o släckte allt o stängde av datan o tvn o sen gick in o la mig i sängen och ringde upp sötnosen

 

Pratade ett tag men inte allt för länge, sen va det dags att somna om igen och det gick ju utmärkt, mår ju så sjukligt bra bara av att prata me henne på msn eller på telefon, förhoppningsvis träffas vi nån gång också, kan knappt vänta på hur den känslan kommer att kännas. Men det visar sig. PUSS

 

Vaknade sedan 0525 av att klockan/telefonen ringde och gick upp direkt, käkade frukost och sedan va det bara att sätta sig i bilen idag, japp det stämmer, jag åkte in till skrapan idag utan var på Skärholmen idag, och ska dit imorgon också ,vet inte riktigt hur länge jag kommer att vara där men ja imorgon också och jag antar att jag kommer att vara där ett tag framöver, osäker om jag ska vara ärlig. Det visar sig?

 

Och ja jag höll mig vaken i bilen, skitbra ju, kom dit 0640 ungefär, ringde micke o kolla vart jag skulle parkera, hittade en plats, tog mina grejer och gick upp i boden böt om o satte mig och vänta på dom andra.

Dom kom och sedan gick vi väl för att jobba vid 0720 typ, men kom inte igång förän 08 efter att ha tagit fram alla grejer och så..och det har varit brandtätningar hela dagen idag och det har gått bra, det va jag micke martin och fritts som var där idag och jag och fritts har gjort tätningar tillsammans hela dagen.

 

Har inte sovit något på rasterna idag, kände att det kanske inte var läge att göra det första dan med dom ?nya? pojkarna. Får se ska försöka hålla mig vaken ett tag men det där visar sig hur bra det går. Dom va trevliga dom med i alla fall så det känns bra, och sportnördar är dom, KANONERS

 

Och dessa grabbar va inte rädda för att sluta innan klockan slagit precis 1530 så vi avslutade 1515 idag och det hade jag absolut ingenting emot. Satte mig i bilen vid 1530 och körde hem, var hemma 1615 vilket var skönt, tanken var att jag skulle kolla prisonbreak o sen fck.helsingborg innan jag skulle åka till bålsta och träna, men nej Jessie va hemma och det blev prat med henne istället, inget jag ångrar direkt, underbarare tjej kan man leta efter?

 

Sen va kl 1745 och jag lämnade tvn och jessie, då hade FCK hunit med att göra 3-1 i första halvleken vilket också blev slutresultatet, Jessica gissade ju såklart på det, själv trodde jag på 2-0 men nej så vart det inte

GRATTIS SÖTSARG du är riktigt grym! 

Sen plocka jag upp billy och robin och vi åkte till bålsta för träning, och den gick ju bra, min bästa träning på länge tror jag allt, kan bero på att jag lyssnade på jessie och faktiskt tog i lite idag..ovanligt men skönt..kan jag behöva, och snart börjar kvalet, UNDERBART ska bli så kul. 


Ja sen va det lite möte efter träningen, tränaren tala om  att det kommer coachas lite annorlunda nu i kvalet jämfört med i serien, nu e det en serie på sex matcher och dom två bästa går till div 1, nu ska det vinnas så det kommer att coachas som sagt, bästa spelarna ska spela och dom ska spela mycket..så man får ju se till att vara en av dom!

 

Och innan vi drog hem så fick vi läsa en artikel som Enköpingsposten gjorde med oss i tisdags, och det va ju trevligt där alla vi tre fick beröm (vi tre = jag billy och robin) av tränaren, och han tyckte att jag hade varit bäst av oss tre..det värmde att läsa?klart jag vet att det gått bra för mig men ändå klart att få ett litet kvitto på det, vem vill inte ha beröm och uppmärksamhet lixom=)

 

Sen hem, lyssna på sportradion för det va ju hockeyslutspel idag. Färjestad modo linköping och hv71 vann, precis som jag trott dock ehövde linköping och hv71 förlängning för att lyckas ta hem segern.

 

Har ju lite rapporter från mina sportlag också, i fotbollen så förlorade båda mina lag idag, 4förluster på 4matcher denna vecka, nu blir det skärpning. Se vad man kan lyckas fixa till till nästa vecka. Men mitt nya hockeylag vann ju, 4-3 hemma mot hv71..underbart..första seriematchen ja hade kontroll över laget, lyckades ju vinna mot Jessie i tisdags också men det va en träningsmatch, ska bli kul det där, se om jag kan få lite mera koll på det snart kanske, det visar sig!

 

Vill samtidigt passa på att gratulera min älskling Jessie till hennes vinster idag, både hockey och fotboll, fan va grym man kan vara! Fast det visste jag redan, och jag tror faktiskt att du börjar inse det med, eller så säger du bara så för att jag inte ska tjata lika mycket, det är inte helt omöjligt! PUSS 

Men nu tänkte jag avsluta denna blogg för idag. Se om vi hörs imorgon igen men det antar jag!

Hoppas ni haft en underbar torsdag OCH onsdag som jag missade!

Nu ser vi fram emot fredagen och helgen..ska bli rysligt kul!


 Ta hand o mer där ute!Tänker på er! 
Puss Puss på Jessica! 

*vinkar*
  


varför vägrar norrmännen släppa taget om löparbandet
de vill inte tappa konditionen

Tisdag 6/3

Hejsan Alla glada! 

För jag hoppas att ni är glada!


  Vill börja med att ägna mina tankar åt Jessies stackars mamma, inte alls rättvis värd vi lever i, men ja det blir bättre snart. Det vet jag=) KramarOM  


Berätta om dagen då, gick upp 0525 som vanligt nu för tiden, käkade frukost och gick sedan ner till tåget. Ställde väckning för att sedan somna in i mina härliga sömn igen, vaknade upp på centralen och höll mig sedan vaken sthlm södra och gick av där, och väl då kom jag på att jag skulle ha flyttat bilen innan jag åkte imorse, för det va fullt på gratisparkeringen igårkväll när jag kom hem, så jag ställde mig där man får stå två timmar och tänkte att jag skulle flytta den imorse, men nej det glömde jag ju såklart. Nu var det bara att hoppas på att det inte blir någon böter.

 

Gick sedan till jobbet och va sedan där 0658 idag med så i tid igen ?på riktigt? vilken bedrift va

Efter att jag bytt om till arbetskläderna La jag mig för att sova lite innan jag gick ner till o-ringen idag igen. Tätning på schemat idag igen och det va ju trevligt, lugnt men fan jobbigt med alla småhål som e svåråtkomliga o så..aja?fick det gjort i alla fall. Trodde att jag va klar med allt men sen så hade jag missat ett rum plus att jag fick två hål som jag skulle fylla igen, så lite till har jag kvar att göra, sen skulle det kanske finnas mera att göra imorgon, det visar sig. Ska dit på morgonen och göra det som finns för tillfället i alla fall.

 

Första rasten blev det panpizzor som vanligt och pasta o skinksås på andra rasten, lite sovning på första rasten blev det men inte mycket att skryta om tyvärr.

 

Tog 1559tåget hem, men det va nån ?olyckshändelse? mellan häggvik o upplandsväsby så det skulle gå bussar där istället, och ja det va ju ?lite? folk som skulle ta dom bussarna, billy ringde mig och han skulle bli hämtad av hanna i häggvik, han hade tagit ett tåg 30minuter tidigare och var fortfarande där när jag kom dit, så ja jag fick följa med hem, först gick vi till statiol för hanna hade ännu inte kommit, och där blev det en läsk och en ägg och räkmacka..riktigt gott.sen kom hanna, och det va billys jobbarbil eftersom deras bil e p lagning, o då får det bara plats två fram och det betydde att jag fick hoppa in bak i skåpet, inte mig emot, la mig till rätta, åt upp och sedan somnade jag. Mysigt värre, sen vaknade jag strax innan vi va framme, och när jag kom hem så såg jag att jag lyckligtvis inte fått någon p-böter vilket var ?ganska? skönt besked kan jag tala om.

 

Sedan in, sate på datan och såg att jessie va online, hon mådde bra men hade lite dåliga besked om sin mamma. Men ja det kommer bli bra! TRO MIG

 

Sedan va det dags att bege sig till bålsta för träning och ja det gick ju bra, bra tränign idag tycker jag och jag tog faktiskt i idag med Jessica, kanske in hela tiden men ja en hel del, e det okej? Ska dock bli riktigt skönt med ledigt från hockeyn imorrn!

 

Sedan ko mvi hem, eller först en sväng in på coop för billy skulle handla, men han hade inga pengar så jag fick ju såklart betala, bra va! Haha

Köpte en sandwish glass till mig med jordgubbssmak och den va god faktiskt, första gången jag åt den, plus ett litet glasspaket men det åkte ner i frysen!

 

Sedan hem, satte på datan, tvn och värmde lite mat i miccron, hade inte ställt in nå kolsyrat vatten i kylsen så just nu sitter jag och dricker fanta, men gott det med..haha

 

Såg att mitt hockeylag vann med 0-1 mot Jessicas lag i en träningsmatch ikväll och det va ju väldans trevligt! ELLERHUR!

 

Vad har jag mer gjort nu ikväll då ,snackat me skojsigt folk på msn, kollat när Valencia ? Inter spelade 0-0 vilket betydde att spanjorerna går vidare. Matchen Avslutades med ett vilt slagsmål efter slutsignalen också..tråkigt att se..höra imorrn hur det gick till och så där?

 

Och elitserieslutspel va det ikväll med, vinster för brynäs, timrå linköping och färjestad?mest intressant va väl att linköping vann med hela 6-1 BORTA mot Luleå..IMPONERANDE

 

Det är väl min dag va.

 

Vill passa på att gratulera Jessicas flickor till 4-0 vinsten idag! Härligt

Föresten så har jag lirat lite poker ikväll igen, en 3e plats och en vinst, trevligt värre!

 

Men det får räcka för dagen. Hoppas ni är lite nöjda med bloggen!

Ta hand om er allihopa!

 Tänker på dig SÖTSARG
PUSSPUSS 

*vinkar*
  


Vet du varför inte norrmänn äter gurka i burk?
"Nej"
dem får inte ner huveddet i burken
.
  

Måndag 5/3

Hejsan Alla glada! Nu är jag här igen! Bra va!

 

Går direkt till dagens händelser.

 

Vaknade 0525 och gick upp och käka frukost precis som en vanlig måndag, borsta tänderna och tog mig till tåget, väl där kom jag på att jag inte hade något busskort, nej det hade jag ju lånat ut till mamma o pappa i helgen, hm illa. Det satt ingen i spärren så jag gick och satte mig på tåget. Niklas ringde o sa att han försovit sig lite och att han skulle ta bilen (som vanligt) och undra om ja skulle med, men ja sket i det, satt bra på tåget o hade varit tvungen att betala 40kr för att åka en station på tunnelbanan sen så jag sket i det.

 

Gick av på sthlm södra och gick till jobbet idag, va där 0658 så ja jag va i tid, imponerande va!

Sedan kom marcus o peter, och tydligen skulle jag inte jobba på skrapan idag utan istället vara på O-ringen och göra lite tätningar. Så när mackan hade druckit upp sitt kaffe gick vi o hämta hink o lite grejer som jag behövde för att sedan vandra ner  på ringen. Och helt rätt så fanns där en massa rör som skulle tätas, så det har jag gjort idag. Tätat HELA DAGEN..men inte så jobbigt så varför klaga,  dock så kommer det vara synligt så det måste va snyggt gjort, det vet jag väl inte riktigt om jag tycker om va?aja tycker jag fick till det rätt så bra ändå, blev inte klar med allt så ska dit imorrn igen och tror och hoppas att jag blir klar med det då, det visar sig, svårt o säga hur lång tid det tar tycker jag. Som sagt tar jag det i min tackt, HIHI

 

Som vanligt blev det panpizza på första rasten och sedan pasta o korv på andra rasten..gott gott

Men som sagt så har det gått bra på jobbet för mig idag så jag e glad.

Sen åkte jag hem och jag hann med 1544 tåget eftersom det va försenat idag så jag var hemma redan 1640 idag, då satte jag mig vid datan och skrev helgens blogg samtidigt som jag åt bananer och äpplen och juice till det. Gott gott

 

Sedan drog vi och träna i bålsta , det gick ju bra det tycker jag, va skojsigt, och ja det va skridskoåkning i slutet av träningen, varje färg/femma för sig, och ja jag tog i där och va fan först nästan alla gånger, bra vaJ se Jessie, jag kan ta i=)

 

Sedan åkte vi hem till märsta ja släppte av billy hemma hos sig innan jag åkte till rosers för att hämta busskortet, kan ju faktiskt va bra att använda eller va säger ni. Hälsa lite på dom men dom va på väg att gå o lägga sig så det va snabbt sen hem igen

 

La i nen matlåda i miccron och satte på datan, åt vid datan samtidigt som jag kollade på hur det gick för mina fotbollslag, och ja som förväntat, två förluster, 2-4 för stefildo och 3-4 för bålsta?tungt som fan men vad ska man göra?för lite fylla skulle jag gissa på!

 

Och som förväntat vann båda Jessicas lag..e jag bästa eller e jag bäst, igår gissade jag att FCK skulle finna med 2-1 borta mot Elfsborg och va blir det, jo självklart 2-1 till FCK

Grymt sa grisen 

Sedan har jag inte gjort så mycket mera, lirat lite poker medans jag bloggat o pratat me kuligt folk på msn, sen inte mera.

 

Och mycket annat har jag inte att dela med mig om idag, eller jo för fan..det har jag ju visst!


 Here I sit broken-hearted, tried to shit but only farted.Then one day i tokk a chance tried to fart, But shit my pants 

Visst e jag rolig
 

Men hoppas ni haft en underbar måndag, alla måndagar brukar ju vara underbara, ELLERHUR 
Men nu ska jag avsluta detta
Tahand o mer! 
PussPuss
Tänker på DIG JESSICA 

*vinkar*
  


Två norrmän stod och pratade på Stortingsgatan i Oslo då en utländsk bilist stannade och frågade efter vägen. Han prövade först på engelska, sen på tyska och till sist på franska.
Men norrmännen såg bara ut som frågetecken i ansiktet.
När bilisten kört sin väg säger den ene norrmännen:
- Du man borde kanske ha lärt sig att tala något främmande språk.
- Vad skulle det varit för mening med det? Svarade den andre. Du ser ju själv, den där han kunde tre stycken olika språk och vad hade han för nytta och glädje av det?!

Lördag 3/3 & Söndag 4/3

Hejsan alla glada!

Nu kommer helgens blogg såhär på måndags eftermiddagen. Vet inte alls hur den kommer bli men det visar sig!

Börjar med LÖRDAGEN

Vaknade runt nio nån gång först men somnade om och gick upp vid 11 istället, då ställde jag mig och skulle försöka göra omelett, visste inte riktigt hur man skulle göra, så jag knäckte tre ägg o la ner i stekpannan efter att jag hade smält smör, sen hade jag i majs tonfik skinka och ost och lite krydda och sambalolek för att få lite mera smak på det.

En fråga, sambalolek räknas det som en krydda eller vad kallar jag det?

Aja min "omelett" blev god men det såg itne riktigt ut som pappas brukar göra, den va lixom inte i en sån där "fast" konsistenst som han får den utan det va mer än röra..typ äggröra...aja, bestämde att jag skulle fråga pappa när jag ko mdit.

sen satt jag vid datan ett tag, sedan rignde mamma och sa att dom var påväg hem och att jag kunde komma dit o m30minuter ungefär, dom hade varit på promenad med tintin och några andra hundar som uppfödaren har.
så jag gick och duscha för att sedan åka dit, dom satt och åt och jag frågade vad jag gjorde för fel med min omelett, och ja man skulle ju vispa äggen först, antingen bara äggen lr med lite vatten lr möjlk till..aha tänkte jag, det får jag testa nästa gång.

sen strax innan tre åkte dom in till stan för att bowla och äta med micke och marie, mamma o pappa hade bröllopsdag och micke hade nyligen fyllt år så det passade ju bra.
så då hade vi bestämt att jag skulle ta hand o mtintin.så jag tog me lite leksaker o mat o sånt nödvändigt föt att min älskling ska trivas. satte oss ibilen och åkte till skogen för att ta en promenad, vi va ute 30minuter ungefär och det va jättemysigt, kastade pinnar o så..han e så härlig den hunden.

sen åkte vi hem hirt till lägenheten, han luktade igenom lägenheten innan han kunde lugna ner sig och lägga sig för att vila, för han va lite trötter dels efter vår lilla promenad men även den 2timamrs promenaden me mamma o pappa o hundarna.
så jag satte mig vid datan och spelade lite poker o va jag nu hade för mig. sen började ajg bli hungrig och jag bestämde mig för att laga lite med. Det blev pasta och skinksås och det vart ju hur gott som hellst. så duktig jag är=)
sen kollade jag påhockey extra där dom hade slutspels "val" eller vad man ska säga...lagen får välja sina motståndare.
färjestad-mora
hv71-brynäs
modo-timrå
linköping-luleå


så ser kvartsfinalerna ut
ska man våga på sig en gissning på vilka som går vidare kanske.
färjestad,hv71, timrå och linköping...får se hur det blir med det...börjar i alla fall nu på tisdag, imorgon alltså!

sen åkte jag iväg med tintin til lskogen och va ute en sväng innan vi åkte upp till arlanda och mcdonalds för att hämta syster anki som slutade 2000. sen snabbt hem för att kolla på melodifestivalen, missade dom två första låtarna men ja det gjorde inte allt för mycket, det blev hamburgare, chips, dips o läsk i lördagskvällen, det va mysigt, efter melodifestivalen var det dags att ta en sväng med tintin igen.
efter det kollade vi på film, det blev til lslut Katten Gustav 2 som vi skulle kolla på, den va riktigt bra, dock så va jag såp trött att jag somnade efter en 40minuter typ, som vanligt när ja kolla film me syster..haha

vaknade när den va slut iaf och då va det bara att fixa i ordning och gå och lägg oss. testade att ringa jessie men hon svarade inte. så jag somnade och sedan vid 01 tror jag det va typ så skickade hon ett meddelande, det va inte meningen att väcka mig vilket e en snäll tanke man jag vill ju så gärna säga godnatt till dig och höra din röst så jag ringde såklart upp dig, tyckte inte det kändes som att vi snackade så länge men tydligen i 1 timmar och 48minuter..knas knas...

och tintins natt då, ja han kunde till en början inte somna, han e ju van att sova hemma hos föräldrarna i sin säng, inte här med mig o anki på en fäll, men ja efter ett tag hörde man honom snarka i alla fall och det va skönt att vet att han lyckades somna.
sen somnade även jag men vaknade igen 0530 av att tintin skällde på något, lyckades i alla fall få tyst på honom efter ett tag och sen sov vi vidare, sen vid 07 tyckte han at det var dags att gå ut och gå igen

NU är vi alltså inne på SÖNDAGEN

så jag tog på mig mjukisar en tröja och jackan och gick en sväng med honom, sedan tillbaka ner i sängen och somnade om ,ställde kl på 0945 för jag tänkte göra syster sällskap o äta frukost med hrnne eftersom hon skulle till jobbet och jobba men nej ja somnade om efter att ha slagit av väckarklockan. sedan vaknade jag 1025 då det va dags för henne att gå och tintin tyckte verkligen att det va dags att gå ut och gå igen så när syster gick till jobbet gick jag och tintin en promenad igen.
när jag sedan kom tillbaka satte jag mig vid datan och tintin la sig ner och sov som vanligt, när han fått upp hela familjen tycker han att han har gjort sitt och kan somna i lugn och ro, vilken kille va!

så det blev väl lite poker o allmänt tidsfördriv, föresten så kollade jag på PrisonBreak vilket va riktigt intressant och bra avsnitt som vanligt. Blev även lite frukost till det. Sedan tog jag en dusch innan jag åkte ut till skogen med tintin för en promenad. när den var "avklarad" åkte vi upp till arlanda igen för att hämta syster än en gång på jobbet. tommy kom ner och hälsade och gav även mig en hamburgare som jag hade bett om TACK TOMMY och ja vi får ju ses snart...myspojken där!

sedan hem till föräldrarna, eller itne riktigt, hade glömt tintins matskålar så tog en sväng förbi mig först.
sedan väntade vi lite på maten som inte riktigt va klar, det blev pannbiffar med "kinoa" om det nu stavas så, typ som ris, men inge kolhydrater i dom tror jag, mamma o pappa kör nån GI bantnign så då undviker dom kolhydrater, gott va det ich och svampsås till det och grönsaker såklart. TACK SÅ MYCKET

sedan åkte jag därifrån och ringde jessie och pratade lite med henne, mysigt värre innan ajg ringde jonas och kollade vad han hade för sig, bestämde att jag skulle svänga förbi en stund, hade ju inte varit i hans lägenhet innan, FY SKAM STEFAN och den va ju riktigt fin och bättre blir det när du fått allt på plats, blev lite skitsnack och tv tittande, åkte sedan hme till mig för att hämta högtalare, men ja niklas ahde gömt sladdarna så att vi inte hittade dom ,tog i alla fall med högtalarna tillbaka till jonas, kolla lite mer på tv innan jag åkte hme igen. satte mig vid datan o snacka me folket på msn samtidigt som jag kollade på tv.

bestämde mig för att göra ett nytt försök med omeletten så denna gåcg knäckte jag tre ägg hälde i lite mjölk och vispade, sedan skar jag lök, skinka, ost, champion, majs tonfisk ochhade i, och såklart krygga (och sambalolek) om det nu inte räknades som krydda.  och ja det blev ju riktigt gott idag men men ändå fick jag inte den där fasta konsistensen..vet itne varför..knasigt värre...passar kanske mig ioförsig.

aja får nöja mig med att det blir gott. och så e det bara jag so mser hur den ser ut och det ska ju ändå blandas i magen så va fan gör det egentligen?

sedan satt jag o kollad elite på mina fotbolls lag so mhar match idag måndag, ena laget (stefildo) har hemmamatch emot tompaldo eller va dom nu heter medans bålsta har hemma match mot brorsans obesegrade Rosers Losers, (passande namn?) aja får se hur det går ikväll, skulle vara kul och slå bror igen men om jg ska vara ärlig tror jag nästan på två förlust ikväll tyvärr...håller tummaran för mina OCH Jessicas lag såklart! där blir det garanterat vinster! så det kan jag ju glädja mig åt i alla fall!

sedan fick jag en ny sida MOT Jessies vilja..förlåt baby men jag vill ju så gärna...hon ville nämligen lära sig spelet innan jag skulle få börja, nämligen ett hockeymanagerspel som hon har lite svårare att förstå sig å än fotbollen FÖRSTÅLIGT NOG men ja hon blir ju "lite" irriterad när det inte går som hon vill och det gjorde det inte denna kväll, så det va ju en lite irriterad Jessica man pratade med i telefonen igårkväll, men det e mysigt vilket fall som hellst, hon e ju ändå min SÖTSARG

men nu ska jag snart iväg och träna och ska avsluta detta.
tyvärr får ni stå ut med alla mina stavfel idag men jag hoppas att det går att läsa det mesta av det jag skriviit!
hoppas ni haft en underbar helg och måndag!
hörs lite senare ikväll!

Puss på er!
Tänker på dig Jessica!

*vinkar*


En norrman höll på att stoppa pengar i en
parkeringsautomat när en landsman kom och frågade:
- Har du vunnit nåt än?

Fredag 2/3

Hejsan!

 

Idag är det fredag, antar att ni vet det men det tåls att upprepas!

 

Ska som vanligt börja med hur dagen har varit och vad jag har gjort!

 

Vaknade 0525 av väckarklockan (mobilen alltså) och det va ju bara att gå upp direkt, inte ligga och dra sig, så jag gick till köket och tog fram frukost, tyvärr hade jag glömt ta upp mackor från frysen igår så det fick bli frukt istället, men det funkade bra det med. Plus det vanliga multivitamin juicen och filen me sylt och flingor, eller nja, nu är jag tillbaka till kalaspuffar. Rätt ska vara rätt.

 

Sedan gick jag och borsta tänderna och när jag var klar med det la jag mig i sängen, niklas hade ju sagt att han skulle hämta mig 0610, så jag la mig i sängen och ställde klockan på 0615 utifallat han hade försovit sig. Somnade såklart och vaknade 0615 av klockan, ingen niklas som ringt alltså, ringde upp honom och ja han hade precis satt sig i bilen, så jag gick upp ur sängen tog på mig jackan och gick ut och då kom niklas.

 

Vägen in blev endel sovande som vanligt, sjukligt va trött jag har varit idag faktist. Pratade lite också men om vad vet jag väl inte riktigt. Blev avsläppt vid slussen och tog sedan tunnelbanan till medborgarplatsen och gick sista biten till skrapan. Va där 0710 skulle jag gissa och alla andra va redan där. HELT OTROLIGT

Och ja tyvärr gick vi ut och jobbade alldeles för tidigt, 0720 redan, så då åkte jag och robin upp till våning 25 för att isolera. Det gick väl helt okej till en början, men sedan ville inte ?pistolen? som vi isolerar med vara med längre?så vi åkte ner till dom andra och sa att den inte funka, och min plan jag hade funkade utmärkt, istället för att ringa och säga att den va paj så åkte vi till dom, och när vi väl kom dit sa marcus åt oss att åka och hämta den så han kunde kolla på den. Det var ju alltså min plan, allt för att dra ut på tiden, istället för att direkt få ta med den..SMART JAG E VA

Fan ändå fredag då ska man lata sig..men det tyckte inte marcus..återkommer till det.

 

Sen va det dags för lunch så vi gick till broder tuck och käkade, för mig blev det nån fisk och skaldjurssoppa lr så..god men om den va så mättande vet jag inte, så det blev en massa sallad och 8smörgåsar också satt magen fick lite föda i alla fall.

 

Sen va väl kl 1120 och vi hade haft rast en dryg timme gick vi tillbaka. Föresten så va det sjukligt svårt att hålla ögonen öppna och låta bli att sova efter att jag ätit upp, det är det som är minuset, fan får ju ingen sömn på jobbet på fredagarL trist trist

 Sen gick vi som sagt tillbaka och som vanligt tog vi ingen andra rast på fredagar, men enligt marcus så skulle vi inte gå hem tidigare ändå, utan vi skulle jobba till 1530, JAG FATTA INGENTING

Aja det va bara att lyssna, vi åkte upp igen och börja isolera igen och nu hade faktist marcus fixat till svetsen så den funka igen..bra bra

 

Och ja eftersom vi inte fick nån rast va man ju tvungen att ?gå på toa? så att man fick ett litet break i alla fall. Så fick det bli.

 

Sen vid 15 packade vi ihop grejerna, städade lite efter oss och sen åkte vi ner till dom andra. Dom jobbade fortfarande lite smått men ja sen fick vi dom på bättre tankar och vi lämnade väl bygget vid halv ungefär.

 

Ringde niklas och ja han hade också slutat nyligen så han skulle hämta mig vid slussen igen ,så jag tog mig dit och där stod han och vänta. Skönt att åka bil hem också. Therese ringde niklas mobil och eftersom ag satt o lekte med den(han hade fått en ny idag) så tyckte han att jag skulle svar och det va trevligt att prata med henne, det var ett tag sen. Grym tjej det där!

 

Sedan lyckades jag ju också somna lite..hihi visst e jag duktig. Sen ringde mamma och vi planerade lite inför morgondagen, ska ju ta hand om tintin=)

 

Sen kom jag hem, hann typ slå på datan, kasta i mig mat och linser och sedan va det dags att åka iväg till bästa för match, var hemma i 20minuter..myigt va..inte stressande alls:P

 

Åkte till bålsta, och körde uppvärmingen med dom andra skridskorna jag fått låna eftersom min vänsterskridsko va sönder, men nejnej, det va inte skönt alls, för små o smala typ, plus att det va ovant, så efter värmningen böt jag tillbaka till mina gamla trasiga och spelade med dom ,ihoptejpade som dom var men det gick alldeles utmärkt, har ju spelat tidigare med samma skridsko så varför skulle jag inte lyckas idag. Och ja det gick bra med skridskon ,resten av matchen då, nja säger jag väl, vi har inte haft något att spela för sista tre matcherna  så inställningen har väl varit sådär, plus att vi haft spelare borta pga sjukdom och liknande. Vi losade med 6-3 idag efter att släppt in sista i öppen kasse.

Det var inte bra alls och jag vill inte låta ego eller nåt nu för jag hatar att förlora?men ja för mig gick det helt okej idag, fick en assist och spelet funkade helt okej, trots att jag va lite trött sådär men aja?det blir bättre.

 

Sen ringde jag sara efter matchen, hon va lite bitter, fortfarande kvar på jobbetL stackarn..hon skulle iaf ut ikväll så jag sa att jag kunde skjutsa henne till tjejerna sen när jag kom hem. Så efter att jag släppt av billy och robin åkte jag hem till sara, först skjutsade vi hem hennes mormor för att sedan släppa av älsklingen nr 2 hos hennes tjejkompisar. Sedan åkte jag hem, körde in en matlåta i miccron och satte mig här och här har jag suttit sen dess. Kollat runt lite på nätet innan jag bestämde mig för att blogga.

 

Pratade föresten med syster ikväll och vi bestämde att jag ska hämta henne när hon slutat imorgon kl 22 på jobbet, sen ska vi hem hit och kolla på melodifestivalen tillsammans, plus att jag ska ha hand om tintin imorgon, mamma och pappa har bröllopsdag imorrn så jag sa att jag kan ta hand om honom och det gör jag så gärna. Bestämde även att anki ska sova här hos mig..mysigt va=)

 

Hm, det va väl dagen i sin helhet. Ska väl skriva ner lite mera annat skit

 

Alltså klart att Zlatan ska lira med svenska landslaget igen, det va ju trevligt besked, han är ju ändå ?rätt så bra? om man så säger. Sedan att han kommer göra 100  mål på 5matcher, ja det går väl att diskutera men ja klart att det är bra och viktigt att han är med, men men..förstora in upp det allt för mycket.

 

Och så va det sista omgången av elitserien idag, dom som till slut tog sig till slutspel blev redan klara

FärjestadHv71ModoTimråLinköping Brynäs 

Och så idag blev det klart att luleå och mora tog sig till slutspel efter att ha vunnit sina matcher ikväll, djurgården och frölunda har spelat klart medans skellefteå  gör malmö sällskap i kvalserien för nästa säsongs elitserie.

 

Det var väl nog det jag ville förmedla till er idag. Hoppas det varit lite trevlig läsning i alla fall.

 

Hoppas ni har sjukligt kul nu ikväll, som sagt det är fredag!

 

Föresten nu missade jag ju att nämna en grej.

Det var ju Let´s Dance på tv idag, som jag tyvärr missade eftersom jag spelade match, men fick rapport av syster att Anna och Tobbe åkte ut idagL asså allvarligt svenska folket. Kan ni sluta rösta kvar Lasse? Visst han e rolig och så men detta är en danstävling och han rör sig knappt ute på dansgolvet. Besvikelse..sen att anna är så sjukligt söt gör det hela ÄNNU värre hur det nu är möjligt.

 

Men ja nu e jag nöjd!


 TA hand o mer! Tänker på er! 

Puss Puss bebisen! Längtar efter dig! "och barnet" 

*vinkar*  


Den ena norska nöten till den andra:
Jag är helt knäckt

Torsdag 1/3

Hejsan alla glada!

För jag hoppas att ni är glada, och om ni nu mot förmodan inte är glada hoppas jag att ni är det efter att ni läst denna härligt underhållande blogg!

 

Kan väl börja med att berätta om dagen då.. för att iten förvirra någon

 

Jag gick upp 0525 då det var väckning. Upp o toa o sen ringde sara som jag hade bet henne om jag nu skulle ha försovit mig, men det gjorde jag ju såklart inte. Och det är ju alltid mysigt att få prata med sara=)

 

Sedan åt jag frukost och niklas ringde, han bad mig ta med ett par skor plus att han skulle åka bil idag så han kom o hämta mig 0610..va skönt at få åka bil, det inte allt för mycket prat, va sjukligt trött efter att ha pratat i telefonen i typ  två timmar till kl 0200 eller liknande igår natt..alltid lika trevligt och igår kanske det blev lite sjukare samtal än vanligt, om det nu är möjligt. Men det ska vara vi till att klara något sådant. Sov som sagt större delen in till jobbet, va på jobbet i tid på riktigt idag, 0658, coool va…böt om och satte mig vid bordet o ”sov” lite…sedan åkte jag och robin upp till våning 25 för att isolera. Och det har vi sysslat med hela dagen och det med blandat resultat, ibland flyter det på bra som fan och ibland så vill det verkligen inte gå,  svetsen vill inte, får inte jord med mera..shit va less man kan bli på så små saker..men men..tiden gick i alla fall.

 

Rasterna då, jo på första blev det som vanligt två panpizzor innan jag läste lite tidning för att sedan sova. Andra rasten åt jag först min matlåda, dock utan ketchup eftersom Jonas ätit upp den..så ja på måndag ska han köpa ketchup det är ett som ör säkert, hade förväntat mig att han skulle göra det idag när han gick till willys men av någon sjuk anlednign gjorde han inte det så jag fick äta utan det, det tyckte han tydligen va skitbra..sjysst kille va!

Sen när jag ätit klart försökte jag en ny sovställning, lute mig tillbaka på stolen, men nej nej och åter nej, det va INTE ENS NÄSTAN skönt, kunde ju inte slappna av, så jag ändrade ställning och la mig som vanligt istället. Skönt skönt

 

Sen efter jobbet åkte jag till stureplan för att hämta ut min mobil som dom hade fixat. Men nej dom hade inte lyckats fixa den utan jag fick en ny likadan mobil, dock samma pissiga batteri, så jag ska se om den funkar som den ska så får jag köpa ett betteri, börjar den krångla igen så ska jag begära en annan modell. Det återstår och se, nöjd med att få en ny mobil nu i alla fall.

 

Sen kom jag hem vid 1715 ungefär efter att ha pratat lite med sara i telefonen påväg hem.

Jag satte mig vid datan och åt lite samt pilla lite på mina fotbollslag som har haft matcher idag. Återkommer till det.

Sen kom billy förbi och hämta mig och vi åkte till coop för att möta robin innan vi drog till bålsta för träning. Som vanligt la jag mig i bak och sov, skönt som fan ju. Och träningen då, ja va ska man säga om den, det va lite folk ,båda målisarna va sjuka så vi hade en ”veteranmålis” och en ”juniormålis” som tränade med oss idag, och jag kan ju säga att dom inte va jättebra..men men tack för att ni ställer upp HELT SJUKT VÄRDELÖST att träna utan två målisar.

 

Och sen efter träningen kollar jag till min skridsko lite, och ja, den va ju ”lite” trasig om man så säger, den va typ helt jävla paj i fram på vänsterskridskon, så hade jag fått en puck där hade jag nog inte haft nån fot kvar. Shit alltså. Vet inte alls hur länge den varit så men ett tag gissar jag. Sånt märker ju inte jag. Så nu fick jag testa ett annat på som jag ska spela med imorgon, det återstår och se  hur det ska gå..haha, tur att inte matchen gäller så mycket. Men som sagt man vill ALLTID vinna och det ska vi göra. Trots att mina skridskor e paj och min radarkompis inte ska spela. Det där löser sig.

 

Sen åkte vi hem, jag satte mig här och kolla hur det gått för mina fotbollslag. Bålsta FF åkte tyvärr på sin första förlust efter 2-3 mot Red Stars. Även Jessicas Jinxed FF förlorade idag, mot brorsans lag Rosers Losers.

Mitt andra lag Stefildo United vann däremot i övertygande stil mot brorsans andra lag Lappis BK med 4-1 Riktigt skönt att få sätta honom på plats och ligger på andra plats i båda serierna.

Jessicas FC Malmö vann och sin match med 4-2 tror jag att det blev till slut. Grattis Grattis!

 

Efter det har jag väl inte gjort så mycket, kollat lite på nyheterna på kravallerna i Köpenhamn, bebisen jobbar ju faktist där så jag tänkte ju MYCKET extra på henne där när jag hörde om det på radion. Men som tur e så lever hon.

 

Asså fan va sjuka man kan vara, visst kan man bli sur och lessen och förbannad om dom lägger ner ett ungdomshus eller vad det nu va..men fan så som dom håller på…sjuklig idioti är vad det är!

 

Men nu tänkte jag tacka för mig!

Hoppas det va lite trevlig läsning i alla fall.

Imorgon är det sista seriematchen innan uppehållet inför kvalet till div1.

Tyresö/hanviken möter vi imorgon, får se hur det går. Återkommer till det imorgon.

Men ta hand om er!

Tänker på dig Jessica!

PussPuss

 

*vinkar*

  

-Vet du, varför norska motorcykelförare har pyjamas på sig?
-Nej!
-De ligger ner i kurvorna.