ÄKTA kärlek

Hejsan alla glada!

Årets första blogginlägg ser jag att det är. Vad jag också såg var att i förra inlägger skrev jag att jag trodde att år 2009 kan bli det bästa någonsin. Jag har blivit mer övertygad om det nu!!

Det var den 14 februari och Alla Hjärtans Dag i lördags. den blev inte riktigt som planerat, eller njo nästan ändå, det ända jag helt klart hade planerat var att jag skulle fria till min underbara flickvän Emma och det blev ju faktiskt så också. Resten av det "oplanerade" var väl kanske inte en så speciellt "romantisk" dag men den avslutades iaf bra med ett frieri och Emma svarade JA!!!! så nu är vi FÖRLOVADE!  Hurra för oss!!!

Visst är det underbart och helt fantastiskt! Jag älskar verkligen henne, på dom snart fem månaderna vi har varit tillsammans har mitt liv verkligen blivit förändrat, och det BARA till det bättre (nästan iaf, får ju mindre tid till min familj och så men det överlever vi nog alla ändå, håller ju på att skaffar mig en ny egen familj nu, shit va underbart det är, känns verklgien som att jag har svävat på moln den här tiden.)

Jag som varit singel i 23år och nu har jag träffat min självsfrände och allt känns bara hur bra som hellst. Skulle inte kunna hitta någon bättre. Så i sommar blir det till att ställa till med STOR FEST för då är det BRÖLLOP :) :) :)

Men nu ska jag avsluta här...

Ta hand om er!

KramarOm er alla och Kysser min älskade..