kärlek med mera..

söndag igen, i bussen påväg till bortamatch igen, skriver blogg igen. känner ni igen mönstret.

ja det är inte så ofta "jag har tid att skriva blogg" nu längre..tyvärr, det är rätt skönt att "skriva av sig" ibland faktiskt.

förra veckan vart det ju bra, då vann vi ju mot surahammar. hoppas på samma lycka även idag, idag möter vi arboga som har gått vädldigt bra nu ett tag och det kommer bli tufft men jag tror vi vinner idag igen. vore riktigt skönt och viktigt. vi förlorade mot linden i fredags och det var inte med i min planering direkt. vill vi vara med och slåss om allettan matcher får vi se till att inte "slarva bort" en massa poäng..

nog om hockey nu...

va bra man kan må!
har ni kännt det? vad som än händer på dagarna så mår jag HUR BRA SOM HELLST NU FÖR TIDEN. Jag är kär i Emma och hon gör mig så lycklig. det räcker att bara tänka på henne och mitt humör blir toppen (men oftast är det toppen mest hela tiden) men det är ändå skönt att ha en tjej som man älskar. för det gör jag. Jag ÄLSKAR DIG EMMA SUNESSON!

synd om henne att hon är förkyld nu bara:( stackarn va jag lider av att se henne på dåligt och måste äta piller för att överleva dagen..:( Puss på dig!!

hon jobba både idag och igår trots att hon inte ens nästan känner sig på topp. visst har jag en duktig flickvän!
och Jonah har en alldeles underbar morfar som tar hand om sitt barnbarn när emma är och jobbar. hela helgen umgås dom. igår va dom iväg på stinsen och löpte skor o lördagsgodis och kika runt. idag skulle dom ner till hallen och åka skridskor igen, (som jag än en gång missar:( ) och sen ska dom till emmas kusin på kalas.. va mysigt dom måste ha det men också va snäll morfar stefan är!!

mormor och också underbar och ställer upp och hjälper emma med Jonah så fort hon frågar.. sånna föräldrar man vill ha..!

och nu när jag skriver om emmas föräldrar måste jag ju bara passa på att skriva om MINA också som faktiskt är VÄRLDENS BÄSTA FÖRÄLDRAR... dom har alltid ställt upp på mig och mina syskon och stöttar en i vått och torrt. precis så som föräldrar ska göra..

om/när jag blir föräldrar någongång i framtiden för det hoppas ajg verkligen att jag blir så hoppas jag att ajg blir en lika bra pappa som jag haft! ÄLSKAR ER MAMMA OCH PAPPA. ÄVEN BRODER ERIK OCH SYSTER ANGELICA OCKSÅ SÅKLART... ni är min riktiga familj även om jag kanske itne är hemma lika mycket nu när jag träffat emma som jag var förrur.. men jag ÄLSKAR ER precis lika mycket för det.. NI ÄR BÄST som sagt!!

men  nu är det slut för bloggandet för den här gången. får se när jag skriver igen... har tyvärr inte tid till allt jag vill ha tid till nu för tiden.

jag önskar jag hade mer tid till att umgås med min familj, min flickvän och son, tid att kolla på bil eftersom jag måste köpa ny, tid till att umgås med mina vänner, tid till att sitta vid datan (nu låter jag som värsta nörden) men också tid till att bara ta det lugnt. känns som att jag aldrig kan koppla av... men jag krigar vidare... det kommer bli bra och så länge jag mår så bra som jag gör nu är det synd att klaga! fast egentligen klagar ajg inte.. jag bara önskar.. visst är det skillnad`?=)

ta hand o mer där ute och hoppas ni får en underbar söndag i det härliga vädret!

Älskar er där ute!

Stefan <3 Emma

syns jag?!?!

hej igen, två bloggar på en dag, vad är detta.. men denna gången blir det en väldigt kort, på riktigt..

igårkväll så klippte/rakade min kära flickvän av mitt hår och INGEN har sagt något om det idag... ingen på jobbet, ingen hemma och ingen i hockeylaget... syns jag..är det någon som lägger märke till mig över huvudtaget??!?!
fattar noll...

fast o andra sidan, rätt skönt o slippa säga "ja jag har klippt mig"

så jag e inte bitter, det bara slog mig att ingen sagt någon om det.

nu ska jag strax gå och lägga mig.

vi hörs..match imorgon igen. linden hemma. dags för vinst igen. kom och heja fram oss!!

Puss och god natt!

Stefan <3 Emma

tisdagsbloggen

nu blir det en kort liten blogg igen...

tisdag idag, igår va vi lediga från hockeyn och jag och pappa passade på att åka till eruostop för att kolla på bil, dags att köpa ny och det blir en kombi nu eftersom jag "skaffat familj" hihi..MYYYYSIGT... kollade på nån toyota verso igår men det va inget för mig...
pappa är inne på toyota, han tycker dom är bra och det är do msäkert, men jag vill ha en lite snygg bil också..framförallt inte en ful bil... och ska det va toyota blir det nog en avencis i så fall men då börjar vi prata mycket pengar så vi får se...

pappa hade hittat en volvo v70 i sigtuna idag som han sa såg intressant ut... pratade även med skuggan och han plockade fram en intressant bil men det blir rätt mycket pengar tyvärr... och någon miljonär är jag tyvärr inte än..:(  vi får se hur det blir med bil... fortsättning följer..:)

snart ska jag åka iväg och träna, först ska vi spelare ha nå möte och vi får väl se vad som tas upp där... kanske något om vårat julbord vi ska ha... håll era ögon och öron öppna. snart kanske ni blir bjudna på julfest:)

och min kära emma och jonah är hemma igen efter att ha spenderat helgen nere i norrköping och det var ett kärt återseende när jag kom hem till dom i söndagskväll. shit va mycket vi tycker om varandra... synd att vi var så trötta så orkade ju knappt mysa något innan vi båda somnade in... men men...mysigt att ha dom hemma igen iaf:)

nej nu ska jag ge mig av:D

ta hand o mer och hoppas ni haft en bra start på veckan!
vet att emmas dag inte varit den bästa idag tyvärr men jag hoppas att jag ska kunna ändra lite på det sen ikväll när jag kommer hem till henne!

Puss på dig så länge...

#10

Sura borta idag...

dags för lite blogg nu igen då såhär på en söndags eftermiddag. just nu sitter jag i bussen påväg till surahammar, tror att vi strax är framme så det kanske itne blir en så lång blogg, batteriet till datan kan nog strax lägga av det med men lite ska skrivas ner iaf!

möter som sagt serieledarna surahammar idag, tror vi har en bra chans att vinna idag faktiskt, vorwe skönt och väldigt viktigt för att hänga på där uppe, väldigt jämnt.

annars så var jag ledig igår från hockeyn, vart en skön dag med familjen, först till väsby och köpte present till bror och sen hem och åt lunch med föräldrarna och farmors kusin och man som vi inte träffat på bra länge. det var trevligt och dom var väldigt pratglada dom gamla liven=)

sen hämtade vi syster på jobbet och moster titti innan vi åkte till erik o kristin på middag.

erik fyllde år i torsdags, (precis som Sara) GRATTIS till er båda. så vi passade på att fira honom. det var trevligt och god mat, spelade lite MAXI-YATZY ocksåoch jag kom tvåa efter födelsedagsbarnet. ville ju inte att han skulle bli ledsen!=)

min älskling Emma och hennes son Jonah var nere hos faster i norrköping i helgen, åkte i fredags och kommer hem ikväll. dom har haft det jättemysigt men vi saknar varandra rätt mycket måste jag nog erkänna. fast på nåt sätt kanske det kan vara bra att vara ifrån varandra lite också...även om jag itne riktigt förstår på vilket sätt det ska vara bra=)

dom var och åkte skridskor igår där nere och jonah åkte tydligen alldeles själv, han e sååå duktig säger emma och jag tvivlar itne ens sekund på det. NHL nästa=) "släpp mig" sa han till emma när hon skulle hålla i honom...så cool unge..

annars så leker livet hos mig, jag mår bättre än någonsin och allt känns så bra med min Emma.. hon gör mig så lycklig. Sen att det känns som att jag inte har tid till något det är en annan grej. Hinner ju knappt sitta på internet nu för tiden.. Men hellre en underbar flickvän att umgås med än en data att skriva på...hoppas ni förstår hur jag resonerar:P

men ajg skulle gärna haft lite mer tid till allt möjligt, emma, jonah, min familj, fam sunesson, komopsiar, jobb (nja kanske itne jobb då) hockey...känns som att jag gör saker hela tiden och att dagarna bara springer förbi... men men..så långe jag mår bra så är det synd att klaga... aldrig mått såhär tidigare som sagt=)

men nu ska jag avsluta detta och kanske börja koncentrera mig lite på matchen... eller nej, över två timmar kvar till match så jag avvaktar lite med det..=)

kul förresten att niklas var in och läste/kommenterade min blogg...tyvärr ALLDELES för länge sen jag hade kontakt med honom.. måste ringa honom efter matchen idag. förhoppnignsvis har vi vunnit då...

ta hand om er där ute och sköt om er!

Älskar er!

PussPuss <3