Söndag

Hej och åter välkommen, som ni märker är jag inte speciellt bra på att updatera bloggen nu för tiden men det händer lite då och då att jag gör det, och nu kände jag att det var dags igen.

idag är det den 15mars, igår alltså den 14 mars, som vilken dag som hellst, nej itne riktigt, jag ska strax berätta varför..

jo för Jonah fyllde nämligen 3år, lilla killen börjar bli stor nu.. och det var stort kalas, hela släkten var bjuden ochtrots att alla inte kunde var vi drygt 30pers, mysigt och många paket till Jonah såklart.. som tur var fick han mest kläder ochså och inte allt för många leksaker, varför jag skriver så, jo för jag tycker att han har sååå många redan:)

 men nu säger jag emot mig själv lite grann, för av oss fick han nämligen en stor bilbana.. haha.. bra där... den var uppskattad iaf och det var ju bra, han fick även en plånbok av oss:)

och vad gjorde jonah igår då, jo han slutade med napp, killen har som sagt blivit STOR nu.. visst var det jobbigt när han skulle sova och han frågar efter den när han blir trött och lite grinig, men men, jag tror det snart är över, måste även passa på och säga att han är jätteduktig... snart har han glömt nappen helt:)

så idag var vi och köpte en leksak til honom som emma lovat honom att han skulle få när han slutat med nappen:)

sen idag har jag varit ochkollat på ishockey,adam (emmas lillebror) spelade match med sitt väsby mot sin gamla klubb arlanda.. tyv'ärr gick det inte så bra för väsby... jag missade början av matchen så när jag kom hade det gått 2min och 43 sekunder och det stod redan 3-0 till arlanda.. snacka om dålig start..

sen efter ca 10min stod det 5-0till arlanda och väsby tar time-out.. efter det spelar väsby resterande 30minuter av matchen med 10spelare.. jag är inte säker men när jag räknade var det 6spelare som inte fick spela alls dom sista 30minuterna... hur tänker man då som tränare.. killarna är 12 år och spelar träningsmatch när säsongen i princip redan är över (en asvlutningscup nästa helg) återstår innan den är helt slut...

hur kan man bänka spelarna då... en tränares huvuduppgift för killar som är 12 år måste väl ända vara att 

1. se till att alla har roligt.
2. utbilda spelare

LÅNGT NER PÅ LISTAN.. elitsatsa och spela dom spelare han tycker är bäst just idag...
jag blev arg där jag satt på läktaren...

aja, nog om det...

tillbaka till gårdagen för det hände visst fler saker då, det var nämligen final i melodifestivalen och marlen erman vann med sin operalåt, helt okej men jag hejade och hoppades på HEAT... röstade även för första gången.. men vad hjälpte det.. det bästa med gårdagskvällen var nog att af ugglas INTE vann.. då hade man ju fått skämmas ihjäl... jag förstår verkligen ine att så pass många ändå röstar och tycker att den låten var bra... var den sämsta låten jag hört p¨å år och dar... FYYY..

och mitt i allt så kommer någon p¨(vet ej vem det var) att jag och emma nu varit förlovade i 1månad... det känns verkligen hur bra som hellst... hon är min andra hälft och hon får mig att må sååå bra... I love her...

men nu tackar jag för mig och önskar er en trevlig söndagseftermiddag/kväll..

ta hand om er där ute...

Puss på Emma o Jonah
Kram på er andra:)