Närhet

Kanske dags att blogga igen...
oavsett vad NI tycker så blir det en liten blogg iaf, sen vid 19 så ska jag ringa och väcka den söta saken Jessie som ligge ro sover eftermiddag...skönt värre, stackaren gick upp 06 imorse för att åka till jobbet..

Vet ni vad jag önskar mig mest av ALLT just nu?

NÄRHET

Jag vill ha en tjej..lr nja där skrev jag fel..vill ha DIG Jessica

när jag hade skjutsat föräldrarna till min morbror så åkte jag ner till coop för att handla lite till mig till kvällen, träffar Fredrik där med hans tjej och son...dom ska också handla...sen ska dom hem o laga mat, fläskfilé o bea sås...själv så ska jag hem, käka schnitzel o pommes frites hemma i min ensamhet, köte även hem lite godis, julmust, chips o dipp så jag har något att spendera kvällen med och inte HELT ensam iaf...har ju TINTIN också såklart, var precis ute i kylan med honom, shit va mysigt och va underbar han är..men vet ni?!!?

Jag vill inte vara här själv..jag vill antingen vara nere i Malmö med Jess eller här TILLSAMMANS med Jess...jag vill också handla mat och laga mat och äta mat och kolla tv TILLSAMMANS med någon (Jessica) och inte göra det själv..inte rättvist....shit va avundsjuk jag är alla som har hittat en partner och lever med den, delar sitt liv med varandra...Finns det något UNDERBARARE?!?!

JAJA..NOG OM MIN LÄNGTAN...oj caps tydligen..skit samma...

ja ska alltså snart rigna Sötsarg och sedan fixa lite mat, sen blir det en mysig hemmakväll framför tvn innan  jag ska iväg o häömta föräldrarna igen, trodde att syrran skulle vara hemma ikväll också men hon är tydligen på nå läger i helgen...

igår va det match, borta mot Österåker...vinst med 8-0, vann skotten med 50 - 21 och dom var itne speciellt bra..vi hade mågna forwards borta igår och hade totalt 15 utespelare...NIO av dom var backar mot nogmalt 6...."normalt sex" skojsigt där...

Någon mer än jag som vill ha "normalt sex"?!?!
 kanske lite onormalt också kanske vad det nu kan vara...

vi leder serien och det är 4 matcher kvar innan jul...sen börjar alltvåan den 4januari...ska bli skoj...kan gå lång även i år tror jag...ser fram emot det iaf

Nej nu ska jag avsluta detta...snart 1900 och det jag väntat på i några timmar nu skrev..MYYYYYYYS

mEN TILL ER SOM INTE LYSSNAR PÅ mIXmAGAPOL PÅ MORNARNA 06-10 MÅNDAG TILL FREDAG..HAR NI MÖJLIGHET TILL DET..lyssna....JAG HAR SJUKT SKOJ VARJE MORGON..Adam Alsing, Gry Forsell och Anders TImell + några gäster varje dag...grymt skoj..
Och den som slår Adam i "vinn adams pengar" e ju inte bara LIIITE bra, nej för han är GRYM

Anders bror Martin skulle iväg på semester med familjen så Anders skulle få ta hand o mderas hund medans dom var borta...

Anders säger:
-Adam, hur gör man egentligen med hunden, Hur går man ut med den?

BRA ANders..du är fan grym, och FORTSÄTT att sjung...fy fan va du är grym...skratta får man allt göra :D

Trevlig helg på er alla där ute!
Hoppas ni mår bra!

PussPuss

*Vinkar*


*Kanske äntligen lite upprättelse för alla blondiner...*

En blondin och en advokat sitter bredvid varandra på flyget mellan Stockholm och Köpenhamn. Advokaten frågar om hon har lust att leka en kul lek? Blondinen som är trött och vill ta sig en tupplur, avböjer artigt och vänder sig mot fönstret för att få sig en blund.
Advokaten försöker övertala henne med att tala om att leken är mycket lätt och rolig Han förklarar: "Jag ställer en fråga till dig, och om du inte vet svaret ger du mig 50 kr, och vice versa." Hon avböjer igen och försöker få lite sömn.
Advokaten säger upphetsat, "OK, om du inte kan svaret ger du mig 50 kr och om jag inte kan svaret ger jag dig 5000 kr." Detta fångar blondinens uppmärksamhet och eftersom hon förstår att hans tjat inte kommer att sluta om hon inte går med på att leka leken, så samtycker hon. Advokaten ställer första frågan. "Hur långt är det mellan jorden och månen?" Blondinen säger inte ett ord, plockar upp plånboken ur sin handväska, tar fram en femtiolapp och ger den till advokaten. "OK", säger advokaten, "nu är det din tur." Hon frågar advokaten, "Vad går upp för en kulle med tre ben och kommer ner med fyra ben?"
Advokaten, mycket tankfull, tar upp sin laptop och söker bland alla referenser, men inget svar. Han kopplar upp sitt modem med flygtelefonen och surfar på nätet men inget svar. Frustrerad skickar han email till sina vänner och kollegor men utan framgång. Efter en timme väcker han blondinen och ger henne 5000 kr. Blondinen säger, "Tack", och vänder sig om för att fortsätta sova.
Advokaten som är mer än lovligt upprörd, frågar blondinen, "Nå, vad är svaret?"
Utan att säga ett ord tar blondinen fram en femtiolapp, ger den till advokaten och somnar om!!!

Äldre kvinnor e livet

Hejsan alla glada... Då va det dags igen...japp nu ska jag skriva lite blogg

antar att jag tappade några läsare nu men det är jag bara nöjd med...på något sätt... mycket roligare att vara nöjd än att inte vara nöjd så jag tänkte jag e nöjd istället för att vara missnöjd..är ni nöjda eller missnöjda med det?

eller e ni inget av det alls?

slut på tramset för några ord iaf...

det har varit helg, även denna vecka..och hur skönt va inte det då..jo väldans skönt måste jag ju få säga...ska snabbt rabbla upp vad jag sysslat med...

I fredagskväll va det hemmamatch mot Vallentuna..vi vann med 8-4 lr nå liknande...jag inledde målskyttet genom att göra 1-0 på VOLLY...shit va nöjd jag va med det...lite roligt va att Munken...(tränaren) precis innan matchen känns på min klubba o sagt att idag e det nog dags..idag gör du mål..och OJ VA RÄTT HAN FICK...haha skojsigt värre

igår lördag vgjorde jag itne speciellt mkt..blev lite poker framför datan och lite tv tittande..kollade på Zorro..fan va skön han e...och hans lilla son..riktigt skoj ju!!

sen vart det ris o kyckling till middag tillsammans med föräldrarna..dom åt dock LEVER vilken jag höll mig långt ifrån..

Sen kolla ja svensson svensson..SJUKT BRA SERIE...sen upp till syrran på jobbet hämta nässprej..sen till coop köpte chips o godis...sen vidare till  billy med familj för att kolla Spanien - Sverige..som jag trodde vann SPANIEN med 3-0 och var överlägsna sverige...kul att se spanien faktiskt...såg dok inget av fabregas vilket jag hade hoppats på..dom andra spanjorerna visade desto mera...

sen hem o avslutade dagens/natten med ett samtel med Jessie

Idag har jag itne gjorde mkt heller..sov till 13 vilket va otroligt skönt...sen poker och så har ja kollat crocodile dundee 2....sjukt bra film den med...och så har jag lagat mat..SJÖMANSBIFF....gott var det men inte NAM NAM...

nog om min helg...hänt nå annat lr något ja kan skriva om...

Pratade med den underara människan SARA för några dagar sen..shit va söt hon e och vad jag tycker om henne..längtar efter att få träffa och vara med dig igen ju..men ja vet att du har det bra och det glädjer mig MYCKET...

Seriefinal ikväll med ett av mina fotbollslag...vinst med 4-2 och 14!!!!! - 4 i målchanser...snacka om överlägsna....tror ja har typ 10 raka vinster..det är jag nöjd med...för att iten säga MYCKET nöjd...

Danny Heatly...13 mål för NORDIRLAND.....tror han har gjort typ 90% av alla landets mål i kvalet...det är väl ändå helt okej va...slog Danmark med 2-1 igår och sverige måste ta poäng på onsdag för att ta sig till EM i Schweiz/Österrike näsa sommar...kanske får man hjälp av Spanien som möter just Nordirland på onsdag..hemma...Nordirland måste vinna..vilket ses som högst otroligt...även om spanien ställer över några spelare...dom har ändå ett landslag i världsklass....men till slut

vinner inte SVERIGE mot LETTland har man inget i EM slutspelet att göra...men jag tror sverige vinner med 3-0 och är inte alls orolig...

men nu ska jag avsluta detta och spela lite poker igen...

hoppas ni haft en trevlig hegl!!

PussPuss
 *vinkar*


*Äldre kvinnor* (Jessie)

Varför dejta en äldre kvinna?

En äldre kvinna väcker dig inte klockan två på natten och frågar efter din åsikt. En äldre kvinna litar tillräckligt mycket på sitt eget omdöme för att ge tusan i vad du tycker.

En äldre kvinna har alltid en kondom i handväskan.

Äldre kvinnor tvingar dig inte att sitta i soffan och hålla dom i handen. De är glada om du håller dig undan emellanåt, så de får vaxa benen eller läsa ut sin bok i lugn och ro.Yngre kvinnor begär att du ska kompensera dem med bio och resturangbesök för varje ledig kväll du får.

Äldre kvinnor blir inte plötsligt gravida och begär att ni ska gifta er hals över huvud. Faktum är att om du lyckas befrukta en äldre kvinna är det inte ens säkert att du får veta det.

Äldre kvinnor tar inte över dina vänner och dina intressen. De har egna. Yngre kvinnor kommer att begära att få följa med dig överallt, för att sedan sitta och sura när du och grabbarna kollar VM-finalen.

Äldre kvinnor är synska. Du hinner aldrig bekänna att du har prasslat, de vet redan om det... på något underligt sätt.

Äldre kvinnor har ofta en intressant kollektion underkläder som dom fått av beundrare genom tiderna. Yngre kvinnor bär ofta inga underkläder alls och ser till att du praktiskt taget aldrig får den där stripteasen du vill ha.

Äldre kvinnor vet vad knipövningar är och har dessutoom lärt sig använda dem vid rätt tillfälle.

Äldre kvinnor har värdighet. Det skulle aldrig falla dem in att stå och skrika åt dig mitt på stadens torg, eller kasta sin drink i ansiktet på dig för att du råkar titta på någon annan. Äldre kvinnor tittar själva.

Äldre kvinnor är erfarna. De vet att efter 12 bärs kan det finnas svårigheter. Yngre kvinnor kan behöva lite tid att greppa detta faktum och du får ägna resten av natten åt att massera hennes ego med kärleksförklaringar.

Äldre kvinnor kommer aldrig att anklaga dig för att stjäla de bästa åren av hennes liv. Förmodligen har någon annan redan snott dom.

Till DIG MICKE #16

Hejsan hejsan...SPECIELLT DU MICKE

Hoppas att ni mår bra..det gör jag..helt okej iaf...synd att klaga allt för mycket då så många andra gör det...

så nu har jag fått beställning på att skriva en blogg..det var faktsikt ett tag sen så det kanske inte är mer än rätt...jag är på blogghumör rätt ofta..dock väldigt sällan då jag sitter vid datan...då är jag mest seg o trött, så det brukar inte bli av, men nu ska jag iaf skriva ner några rader innan det är dags att natta sig och krypa ner i den allt för tomma sängen..Kommer du o myser med mig? *pekar på dig*

jaja, order, varför fick jag odrer om att skriva blogg just idag då..jo såhär va

Vi hade tränign idag precis som vanligt på torsdagar...och jag hade bestämt mig för att byta ut mitt visir jag har på hjälmen och istället börja spela med galler....helteckande för ansiktet alltså...och då ville Micke MED FELRA veta VARFÖR jag ska ha gallar..och ja..varför ska jag då det...av den enkla anledningen av att jag är rätt om mitt ansikte..SPECIELLT ÖGONEN...en olyckshändelse, klubban upp i ansiktet och du kan va blind för resten av livet..ja hur kul kan det vara..jag har redan dålig synd och shit asså..fatta att itne e något alls...mmm inte något att föredra gissar jag...sen kan man säkert spara en el del tänder och det skadar väl inte heller...

om det nu e någon som tror att jag sätter på gallret för att jag är rädd får gärna tro det...det skiter jag fullständigt i...dom som känner mig och sett mig spela vet att så är inte fallet men aja...Ni får tycka som ni vill, OK om jag tycker som jag vill då?

VARFÖR sätter jag på galler nu..när jag ändå spelat med visir i flera år...vad har hänt?
Från början hade jag aldrig tänkt att sätta på visir..utan fortsätta spela med galler trots att ajg fick ha visir..men så blev jag DRAFTAD av Detroit Red Wings och fick åka över dit..och då fick jag höra av några ledare att kommer du dit med galler kommer dom garva åt dig och du har INTE ENS CHANS att få komma tillbaka...så då tänkte jag att då kör jag med visir då...sen så fortsatte jag med det för det va ju scouter på läktaren och så när man spelade på den tiden...satt det blev visir...

men nu känns scouter och NHL väääääääldigt långt borta så nu åker gallret på...se hur det går..blev ändå draftad i galler...vem vet...kanske blir en BRA hockeyspelare igen...vore ju skoj...HAHAHA det va ju troooooooooligt


Hur gick det då på träningen idag?
Ja det gick sämre än förväntat, jag såg sämre än vad jag trodde..MEN det är en vanesak..kommer snart (förhoppningsvis) inte känna någon skillnad utan kommer spela precis som vanligt...

Nej nu ska jag avsluta detta o lägga mig i sängen...ett litet samtal blir det NOG också om jag lyckas väcka trötta söta underbara Jessica...

och en annan grej

GRATTIS SARA PÅ 20 ÅRS DAGEN (i efterskott) Puss p ådig underbara Sara

Och Grattis till ERIK som fyllde 24 samma dag..nämligen den underbara tisdagen i år som var 13 november

Ta hand om er där ute!
Tänker på er...vissa mer än andra men ni alla finns i mina tankar till o från..

Puss Puss

*vinkar*


*Dagens Blondin Historia*

En blondin kommer in på ett bankkontor i centrala Stockholm
och ber att få ett lån. Hon säger att hon ska till Europa i affärer
i två veckor och behöver låna 5 000 kronor. Banktjänstemannen säger
att han behöver någon slags säkerhet för lånet. Blondinen lämnar
nycklarna till en ny Ferrari som står parkerad på gatan utanför
banken. Detta fungerar bra, banken accepterar bilen som säkerhet
för lånet.
Banktjänstemannen och dom andra får sig alla ett gott skratt åt
blondinen som använder en 1 200 000-kronors bil som säkerhet för ett
lån på 5 000 kronor. Han kör sedan ner Ferrarin i bankens garage
och parkerar den där. Två veckor senare kommer blondinen igen, betalar
5 000 plus ränta på 31.50. Banktjänstemannen säger till blondinen:
-Vi är mycket glada att du ville låna hos oss, men vi är en smula
undrande. När du var borta kollade vi upp dig och upptäckt att du
är mångmiljonär. Det förvånar oss att du behövde låna 5 000 kronor.
Blondinen svarar:
-Var annars i Stockholm kan jag parkera
min bil i två veckor för bara 31.50??

En helt vanlig Blomma

Hej där...Tanken var att jag skulle skriva ner några rader här nu...Va säger ni om det..Låter det som en bra idé?
Hoppas det..annars kan ni ju lämna och hoppa in på YouTUBE lr nått istället...

Kan ju passa på o skriva det nu satt jag inte glömmer det...det borde ioförsig vara OMÖJLIGT att glömma..men eftersom JAG är JAG och INGEN ANNAN så är det nog fan möjligt...
Jag sitter just nu o pratar med Söta Malin...gammal arbetskamrat från McDonalds, Hon e ju hur trevlig som hellst...Jag e fan kass på att hålla kontakten med mina kompisar och vänner...visst jag har mkt att göra men ändå..jag e kass..förlåt alla VÄNNER OCH KOMPISAR...Jag tycker om er och tänker på er...MYCKET MER än vad ni tror och vet....Men om jag nu skriver det ni kan tro lite på mig...hoppas på det iaf...

Vad mer kan jag hitta på att skriva då..Lyssna som vanligt på MixMagapol imorse och då är det Adam (Alsing) och Gry (Forsell) samt Anders (Timell) so msitter där o snackar och är allmänt skojsiga...Idag snackade dom om sminkning och krämer och vad vet jag...och då ställde Anders en fråga som jag tror ALLA människor på denna jord någon gång funderat på men aldrig riktigt VÅGAT fråga..så han gjorde det åt oss...

Det finns ju "nattkrämer"
Hur vet dom att det är natt säger Anders då...
SMART KILLE..

Dom har väl någon tajmer lr något kanske...säger då Adam..

Shit va söta dom e

Va in o kikade på deras hemsida nu för att få den korrekta komuniceringen mellan dom men jag hittade itne det..sjukt skoj va det iaf...

Men nu Hinner jag inte mer..ska iväg o träna nämligen..sova såklart påvägen dit..va trodde ni...
ÄTA SOVA MYSA

Kan man ha bättre och skönare prioriteringar här i livet..."sen ser man ju ut som man gör också men det är en HELT ANNAN FEMMA"

Och Jess...
om jag säger


Henrik Orrvander - Shining truh
Marcus Fagervall - Everything changes


Förstår du vad jag menar med det då?=)

Ta hand o mer där ute..Vi hörs

PussPuss

*vinkar*


*Dagens NorgeHistoria*


En norrman skulle hoppa ut från ett flygplan då hans kamrat hejdade honom.
- Tokstolle, du måste använda fallskärm!
- Måste jag?
- Ja, det regnar ju.

He´s ALIVE

Hej hej hej...hemskt mycket hej..till er som fortfarande tror att ajg lever..har ju inte direkt varit den mest AKTIVE bloggaren på senaste tiden...det beror väl på brist på tid ork och lust....

men nu blir det iaf en blogg, hur den kommer vara uppbyggd o hur lång den blir det vet jag itne..det visar sig...men jag vet att åtminstånde EN person kommer bli väldigt glad över att få läsa en blogg från mig..och det är JAG väldigt nöjd med....vill att den personen ska vara nöjd ju! PUSS

vad jag har gjort senaste tiden är väl inte allt för intressant för er att veta...för om du bryr dig så bör du ju faktiskt ha en liten aning om det..så det skippar jag..

Hockeyn har iaf dragit igång på riktigt..vi har lirat 8matcher...fortfarande OBESEGRADE..5vinster och tre oavgjorda....trots att vi inte alls spelat på den nivån vi kan än...men det är väl bra att veta att vi har mer att ge...för såhär kan vi inte fortsätta..då blir säsongen INTE som vi tror och hoppas på

och jag spelar back igen...till och från var det väl sagt från början..men nu har väl det nästan blivit permanent..vad tycker då jag om det?

alltså..jag tycker faktiskt att det är roligare att spela center..det kan jag inte säga något annat om..men nu är det bäst för laget o mjagspelar back...och sålänge jag spelar i en femma som "ska producera" så är det helt okej..jag VILL INTE och TÄNKER INTE spela back i en femma som ska gå ut och ha defensiva uppgifter i huvudsak...men så kommer det väl inte bli heller...men men...det funkar för tillfället iaf...

hAFT DET LITE TUGNT I NÅGRA MATCHER OCH INTE ALLS VARIT NÖJD MED MIN EGEN INSATS..MEN IGÅR..oj caps..men det skiter jag i....förresten...går det och i så fall HUR..gör man om man först skriver med STORA bokstäver...och sen vill ändra det till små UTAN att behöva radera det...funkar det? snälla hjälp mig om du kan och vet

iaf..igår så var jag nöjd med min insats i det stora hela...tyvärr va lagets insats inte den bästa kanske...vilket är det viktigaste..lr nej...som Jess säger...ATT HA ROLIGT ÄR DET VIKTIGASTE...OCH  att jag får min lönecheck varje månad=)

 va kan jag mer skriva..allsvenskan är slut för den här säsongen..GÖTEBORG vann till slut..1 poäng före KALMAR och 3 före djurgården till slut...och det var väl rättvist..det måste man väl ändå säga...förlorade väl inte någon match av dom 14 sista lr något i den stilen har jag för mig..och något mer jag har för mig att det va SÖTA MALMÖ FF som vann den senaste matchen mot GBG

och jag är lite EXTRA glad över att GBG vann nu när lilla MFF itne lyckades i år efterso mnär det va ungefär 10matcher kvar av serien och typ 6lag inom 3poäng så satt vi på jobbet och gissa på vilka vi trodde skulle vinna till slut...JAG TRODDE PÅ GÖTEBORG...det är jag väldans nöjd med...VISST ÄR JAG GRYM...

hm...har jag något mer att förmedla..nja...jo till er tjejer...om ni för välja FEM ställen so mni vill att en kille ska PUSSA er på...vilka FEM ställen på kroppen blir det då?

"en" VISS TJEJ VILLE AIF ATT JAG SKULLE PUSSA HENNE PÅ DESS FEM STÄLLEN...håller ni med?

Munnen
Halsen
Örat
Magen
Brösten


Jag är VÄLDIGT nöjd med dom fem kroppsdelarna och ser fram och hoppas på att få göra detsnart...

Men nu ska jag avsluta detta och ta o lägga mig ner i sängen igen..hoppas det varit en trevlig läsnign för er söta där ute!

och för er som undrar vad uttrycket "ute och cyklar" heter på engelska så är det HUR ENKELT SOM HELLST... det heter såklart ... "OUT BIKING" ...


*Dagens NORGEHISTORIA*

vet du varför alla norrmän är så korta när dom talar?
-nej!
för att andra norrmän ska förstå dom



Tack och hej leverpastej!
Ta hand o mer där ute vettja..blir mycket roligare då!


PussPuss på DIG SötsarG

*vinkar*