Golf var ämnet

Haha..efter en sådär lång kommentar är jag ju bara tvungen till att skriva ännu en blogg.

Vi får ju föreslå att vi lirar golf istället. munken kan nog hjälpa dig att bära klubborna=)
Hur gick det att lira igår?
har ni fixat kortet än?

JO vi får fan dra ut hela laget, fixa nå tävling på skoj bara. Vore hur kul som hellst ju! Och den lär ju munken vilja vinna (även om han är chanslös) så då kommer vi få köra golf istället för fys för att bli bättre.. HUR BRA SOM HELLST JU

Annar så är det fotboll på schemat ikväll. Första ska jag spela mitt lilla fotbolsspel FOOTBALL MANAGER 2008 och sedan kolla champions leauge semifinalen mellan liverpool och chelsea... hoppas på en underhållande match men risken är vä latt det blir defensif fotboll.. men hoppas kan man alltid göra!

vet ni vad jag har gjort idag då?
JO jag va ute på golfbanan idag! Var ute och slog lite på rangen(övningsfältet) med pappa ikväll och första grejen jag la märkte till var att klubban var ALLDELES FÖR KORT... shit man är ju van med en hockeyklubba som är bra mycket längre...men fick ställa mig lite närmare bollen och trixa lite med allt möjligt och några gånger lyckades jag få iväg den där bollen i rätt riktining...

farsan so minte spelat golf på SJU ÅR gick det väl över förväntan för..enligt honom och jag är väl beredd att hålla med.

tror vi ska ut på banan och härja nästa vecka!

Har ja något mer att förmedla..jo VÅREN verkar ju ha hittat hit..men bara för att man säger så kommer det väl REGNA imorgon..HOPPAS VERKLIGEN INTE...

HAHA TINTIN ligger o snarkar ute i hallen nu..shit va söt han är!

jo tilbaka om våren... på lunchen idag, först så åt jag (såkalrt) sen gick jag till statiol och köpte tidningen och en glass...hade en ny CALIPPOglass..tror det va "citurs,kaktus,tropisk" smak eller nå liknande...hur som hellst så var den god!
Satt mig ner i gräset i solen och läste tidningen och åt min glass... Hur mysigt som hellst ju! hoppas verkligen det håller i sig!

Men hoppas dagen varit bra och underhållande! men framförallt SOLIG (finns det ett ord som heter solig?)

Ta hand om er!
!T.O.D!
PussPuss

*vinkar*



*Dagens Citat*
Av: Göran Zachrisson
Där går han och runkar runt bollen

Jag vet inte vad detta är

Hej där!

Nu är det dags för blogg igen. Det var ett väldans tag sedan men nu ska jag skriva ner några rader igen. Har egentligen ingenting att skriva men samtidigt har jag nog en massa som jag skulle kunna skriva ner.

>Får se  hur detta slutar<

Hockeyn är slut så när man jobbat kalrt vid 1530 på dagarna och åker hem så har man inte något på schemat som man direkt MÅSTE GÖRA.
Visst jag lagar mat 1 eller två gånger i veckan, går ut med hunden och lite sånt småtjaffs. Men annars är det itne mycket jag gör. HUR TRÅKIGT LIV HAR JAG EGENTLIGEN...

Jag intalar mig att OM jag någongång hittar en liten söt härlig underbart trevlig flicka (någon som känner sig träffad) att jag då kommer göra en massa saker.

Men vad gör man i veckorna närman e tillsammans med någon? Gör man samma sak so mjag gör, kollar tv och sitter vid datan, lagar mat, diskar tvättar städar med mera...FAST MAN ÄR TVÅ om det...man har SÄLLSKAP hela tiden..

eller går man ut på promenader, går på bio, åker o bowlar, åker o fikar...Hur är det? vad gör man?

jag vet itne riktigt varför jag undrar o varför jag skriver det..men so msagt...jag visste inte riktigt vad so mskulle komma i den här bloggen men det får som sagt bli som det blir...det är JAG  nöjd med iaf, hoppas ni okcså är det!
NI har i alla fall valmöjligheten att inte läsa detta... NI HAR DET BRA NI

helgen så var det hockeyavslutnign och lite upptaktsmöte också... Vi ska börja träna FYS den 5maj...shit va jag INTE ser fram emot det..räcker väl at tkomma till september när isen är spolad o klar. orka springa i spåret och ligga i gräset och kravla...nej det ser jag verkligen inte fram emot...men men vad ska man göra... kanske lira golf i sommar istället?=) Ska kolla med Munken o mhan går med p ådet. Får man ju motion när man går runt p åbanan, blir ju ungefär en mil på 18hål. Måste ju vara bra träning=) Kan j uta med mig någon i laget som inte heller vill köra fys..Kan bära min bag så får han också träning.

Bara att anmäla sitt intresse...Jag nås lättast på min mobil och mail...

förresten så är det ju flera so mspelar golf och några so mhåller p åatt ta grönt kort också...fan kanske att hela laget ska köra på golfbanan istälet. Dom som spelar spelar och do msom inte göra det bär våra klubbor och bagar....fan va grymt förslag!

Nej nu pallar jag inte mer...har fått ner någrarader och det är jag nöjd med.

Hoppas ni mår bra och har haft en härlig dag. Hoppas ni hunnit vara ute i solen lite.. helt underbart när våren är här/påväg hit

ta hand om er!
!T.O.D!
PussPuss

*vinkar*



*Dagens Citat*
Av: Göran Zachrisson
Den här putten är från ett sådant avstånd att antingen går den i eller så missar han.

Mix Megapol

Hej HeJ HEJ som Anders Timell alltid börjar sin sportrapport med på mix megapol på mogonen

Han kan vara en av dom skönaste radiopratarna som finns. Så slut i huvet och man garvar åt i princip ALLT han säger. han tillsammans med Adam och Gry på mornarna gör att tiden fram till 10 på jobbet flyter på hur snabbt som hellst.

jaja, va ett tag sen jag uppdaterade denna blogg och tänkte att det kanske var på tiden.

och förra inlägget kanske inte var det mest positiva och det kanske lät so matt jag var lessen på Jessie, men det var jag inte alls, INTE ENS NÄSTAN.

bara att jag bryr mig så sjukt jävla mycket o mhenne och om/när hon inte mår på topp så gör jag inte heller det. Det kanske låter helt sjukt BUT THATS HOW IT IS

Har just kollat på Djurgården - MALMÖ, allsvenskan andra omgång. Har sett malmös både två inledande matcher faktiskt, båda har slutat 1-1, den första mot Göteborg.
Två rätt olika matchbilder om man kollar på MFF

Hemma mot GBG dominerade man matchen i 70 minuter och idag borta mot DIF hade man väl spelet i 20 minuter kanske, det va dif som fick rulla runt bollen MEN man kom till väldigt få avslut. man hade några halvchanser och på en av dom gjorde man ett mål ,skott mellan benen på Dixom och in i hörnet bakom Sandqvist som inte hade så mycket att göra, hade den itne ändrat riktigt på backen hade han förmodligen räddat den.

Malmö hade väl inte heller så många chanser, man fick ett läge i 3minuter och Skoog satte den snyggt. 1-1 var rätt rättvist tycker jag.

2poäng på två omgångar för malmö, dif har 4 efter vinsten borta mot norrköping i premiären.

Tror det är två lag som kommer vara med i toppen av tabellen. Malmö spelar mycket bättre och ser ut att trivas mycket bättre emd varandra iår trots att man i princip har samma lag i år som förra säsongen då man slutade 9.
Rolle Nilsson är en bra och viktig kugge för MALMÖ FF

"Himmelskblå Kärlek" eller vad är det man säger=)

Jag är sjuk! ungefär sjuk i alla fall, haft huvudverk sen i onsdags, det har blivit bättre idag men inte släpp helt så jag va till Bamse idag (kiropraktor) och han kolla lite på mig, det är ingen "vanlig" huvudverk utan jag tänkte det kunde va att jag är stel i nacke/ryggen och att det va därför jag har ont. Vi får väl se o mdet går över nu. Hoppas på det!

har även lite feber, hostar och ont i halsen men va ska man göra..får inte klaga allt för mycket för det finns dom som är DÖENDE, ellerhur Jess, låt dom klaga istället!


Och jag har fått ett nytt favoritpogram på tv, eller FAVORIT är väl synd att säga men det är sjukt skoj att kolla på.
Även o mjag inte kan nånting om dans och är helt värdelös själv på att dansa så är det skoj att kolla p åalla duktiga dansare..Hur dom rör sina kroppar och det är riktig UNDERHÅLLNING. har ni inte sett det rekomenderar jag er att kika lite grann och  NI LÄR FASTNA för det ni med!

Igår va det premiär för Talang 2008 och det va ju underhållande det med och jag fastnade för två nummer lite EXTRA
Dels va det en tjej där som dansade med en hund..shit va underbart! så jävla söta dom va!

och sen va det det sista bidraget som jag fastnade för, det va två killar, två trollkarlar typ...orkar iten förklara tricket men det va grymt i alla fall...

Ikväll är det Körslaget som gäller och nu ska jag väl äta gissar jag!

hoppas ni haft en grym dag och att morgondagen blir minst lika bra!

ta hand om er där ute!

PussPuss
!T.O.D!

*vinkar*



*Dagens Citat*
Av: Göran Zachrisson
Drivern är bara en av 14 klubbor i bagen. Den viktigaste klubban sitter mellan axlarna, huvudet.

Berg och Dal bane dag

Hej igen

Det blev blogg nu ikväll också..får se hur den utvecklar sig...är inte på humör nu igen...
mitt humör har gått som en berg-och dalbana idag...
trött imorse när jag vakna (som vanligt) sen kom till jobbet och det gick ju bra, gick och längtade till kl 10 då jag skulle ringa o väcka min lilla bebis SötsarG som hade sovmorgon idag...vilket var helt underbart...och när klockan väl blev 10 så ringde jag henne coh det var helt underbart till en början...tills jag började busa med henne (om fel grej) tyvärr satt då blev hon ledsen o irriterad på mig...BAJS

sen gick jag hela dagen o undra hur hon hade det och hur hon mådde o hur "ledsen" hon var på mig...och det gjorde att jag inte mådde/hade det allt för bra på jobbet och hade verkligen ingen arbetslust alls idag...men jag krigade på och jobbade till 1530 då vi åkte hem.

och efter några mackor satte jag mig lite snabbt vid datan o då skrev jag bloggen där jag bestämde mig för att skita i det so mvarit och bli på bättre humrö...vilket jag lyckades rätt bra med tycker jag...träningen gick bra, inte allt för seriös och det va skoj..
sen hem och så  ringde jag bebisen igen precis som vanligt och hon var på bra humör vilket gladde mig en massa...MYYYYS

men så sa jag att jag skrivit en blogg och DÄR skrivit att dagen varit bajs...bdå blev hon ledsen på mig igen då jag inte berättat för henne att dagen varit bajs tidigare...vilket jag vet att hon vill..men jag vill ju inte att hon ska oroa sig över mig och tänkte ju som sagt att jag beättar de ikväll men att jag lyckades vända på humöret och få en mysig kväll...nu e hon ledsen på mig igen och iochmed det är mitt humör på botten igen...

ska skriva klart den här bloggen och sedan gå o lägga mig...
dock ett avslutande samtal med Jes innan jag somnar...jag TROR och HOPPAS VERKLIGEN att vi lyckas komma på bra humör igen...vi brukar lyckas med det men man vet aldrig...

okej nog om min berg- ochdalsbane dag..nu ska jag vara lite aggressiv...

 men första måste jag ju bara nämna att världens sötaste och underbaraste hund...Tintin alltså...ligger just nu och sover på mitt ben/fot...ser inte speciellt skönt ut men han använder benet som huvudkudde och har den nog inte allt för obekvämt...ligger ju trots allt och snarkar lite lätt den sötisen!

jo..i söndags hände det grejer...

min telefon fick fnatt

på morgonen när jag skickade sms så stannade dom inte i "skickat*mappen så jag visste itne om dom blev skickade...(fick dock reda på att dom kom fram till rätt person)
sedan va det match och efter matchen kollade jag på mobilen...ett sms hade jag fått...WOHO

så jag gick in i inkorgen och skulle läsa det...men vet ni vad...det fanns inget nytt sms där...jag hade läst alla so mfanns där...SKUMT

så jag testade att stänga av och slå på telefonen...och vetni vad...

då hade jag INGA sms kvar..varken skickade eller inkomna kvar på mobilen...
det gick att skriva sms, men när jag ville skicka det så sa han att det var full med sms i mobilen och om jag ville radera....Visst tänkte jag...men som sagt fanns inga att radera...mysko...
gick dock att ringa och ta emot samtal med den!

Idag lämnade jag in den och dom skulle tydligen uppgradera mjukvaran...ska hämta ut den imorgon...hoppas den funkar som vanligt då...JÄVLA SKITTELEFON


och sen det här med hastigheterbegränsnignar på vägar...ska vi ha det tycker ni?
ja kalrt det är bra attman itne får köra hur fort man vill var man vill...MEN.. endel vägar undrar man ju VARFÖR det är 30, 50, 70 på...och folk som kör 70 på en 70 väg..visst dom har rätt till det för de tär tydligen den hastigheten man ska hålla där...jag stör mig på det men samtidigt vet jag att dom har rätt att göra det...

MEEEEEN

idioter som kör 80 på 90 vägar....eller 50 på 70 vägar....dom vill jag ju bara köra in i baken på och trycka ner dom i diket satt dom ALDRIG MER KAN KÖRA BIL....HUR FAN KAN MAN KÖRA 80 PÅ EN 90 VÄG.....VAD ÄR PROBLEMET?!?! det där kan göra mig riktigt upprörd och aggrassiv...

det är sjukt egentligen va AGGRESSIV man kan bli när man kör bil...i alla fall jag...jag blir SÄLLAN arg eller aggressiv...jag skulle behöva det ibland..speciellt på hockeyplan där jag är alldeles för snäll...men i bilen..då kan jag vara värsta oskvädret...

så ni som kör alldeles för långsamt på vägarna...håll er ifrån vägarna när jag är p ådom är ni snälla!

men nu orkar jag itne sitta här mera...ska dock ge er ett tips på youtube som jag tycker att ni ska söka på..jag har själv inte sett det än..men ska tydligen vara hur kul som hellst...

sök på HEJA HÄSSELBY

lycka till!

men hoppas ni haft en bra jämn dag och att veckan fortsätter i samma spår...

tycker om dig babe! EN MASSA! ALLA DAGAR I VECKAN
Puss Puss

*vinkar*



*Dagens Citat*
Av: Göran Zachrisson
Greenen ser så liten ut härifrån så man undrar hur dom fått fast den vid marken.

Piss Piss Piss, en riktig SKITDAG

hejsan

har varit en riktig skitdag..men tänkte försöka slå om NU och förhoppnignsvis återkommer jag ikväll med en blogg, har lite jag vill förmedla faktiskt...har tänkt skriva det nu i några dagar men blogg.se har uppdaterats nu i några dagar och inte direkt fungerat därför har det iNte blivit några inlägg för mig.. tro mig om ni vill..gå annars in på
http://www.blogg.se/ och se vad dom har haft för sig..

Hoppas ni haft en grym dag.

det förtjänar ni!

Och DU, Jag tycker om DIG Jessica!

Ta hand om er!
Puss Puss
!T.O.D!

*vinkar*



*Dagens Citat*
Av: Göran Zachrisson
Han är byggd som en järnetta och går att skicka portofritt över hela världen