Hej kom och hjälp mig

Hej där!
Någon glad där ute?

Hoppas det så jag slipper va glad åt alla..för ajg e fan glad..BRA VA....varför..nja jag vet inte riktigt...Känns som att livet flyter på bra nu iaf....NÄSTAN perfekt...men men...inte ens jag e perfekt även om jag är grymt jävla nära att vara det!!

jag kan ha gjort en av mina roligaste/knäppaste grejer på jobbet idag...tyvärr tänker jag inte berätta det, för det ska jag tala om för Jessica i telefon, som om du också vill få träningsverk i magen..SLÅ EN PLING så ska jag berätta för dig hur duktig jag är:D

fan ska det skrivas om idag då...

Börjar lite mjukt med sport

Elitseriepreimär idag!

Hv71-Frölunda..slutresultat 6-5
Inte illa att stänka in 11 mål, sen att den gick på tv satt alla kunde se den gjorde itne saken sämre..BRA REKLAM FÖR HOCKEYN..."tyvärr" va det det så kallade "århundradets derby" i stockholm ikväll också mellan Aik - Djurgården så jag antar att endel såg den matchen också..

Själv kunde ajg itne se något av det då jag var på hockeytränign i bålsta...ringde tränaren på dan och försökte förklara för honom att det fanns VIKTIGARE saker än att träna idag..men han lyssnade itne speciellt mycket på mig...ILLA ju...

Derbyt slutade iaf oavgjort som förväntat..1-1
Hade ju hoppats på att båda lagen skulle förlora på något märkligt sätt men nej, inte denna gången heller tyvärr..


Annars vann bajen BORTA mot Ellos vilket innebär att söderbröderna är med i den otroligt jämna guldstriden..
Ett lag som länge varit avsågat men ändå enligt experterna haft chans att klättra upp i tabellen är Malmö FF
Men laget förlorade ikväll borta med 2-1 mot Gefle...lika väntat som tragiskt om jag får säga mitt... 

Örebro vann med 4-3 "snacka om mycket mål ikväll i sportens värld" hemma mot henkes Helsingborg

Tillbaka till hockeyn...Linköping vann en jämn och tuff kamp hemma mot timrå med 3-2 efter att ha hämtat upp ett 0-2 underläge...och man ska även tacka timrås målis Backlund för detta då han inte visste om han tillhörde Linköping lr Timrå ikväll då han spelade fram till öppet mål för linköping..SLARVIGT...men vad kan man egentligen begära av en målvakt?!?!

Just det, det man kan begära är att dom stoppar puckarna/bollarna...dom har en enda uppgift...men det är jävligt sällan dom klarar av den...va ska man ha målvakterna til legentligen...SKANDAL!!

fatta vilken fördel det laget skulle ha om man hitta en målvakt som faktiskt förstod vad det går ut på att stå i mål, som inte släpper in något mål...I DET LAGET VILL JAG SPELA...

Nykomlingarna Södertälje hemmaslog Mora med 2-1 och jag är INTE förvånad..jag tror att SSK kan överraska POSITIVT i år...ser ut som ett bra komponerat lag och med Strömberg i båset kan detta bli bra...SE UPP
En lirare i Södertälje som man bör se upp med är Linus Klasén...ge honom en puck och en klubba och han kan göra ALLT DU ÖNSKAR...otroligt grym teknik där! Se hur mycket räksallad backarna ska ha på sina korvar då Linus fintat upp dom på läktarn=)

Löning IMORGON....GRATTIS ALLA AFFÄRER...Här kommer tjejer i stora lass, smala, tjocka, söta, fula, långa, korta...förstår INTE hur fan man måste handla upp hela(och inte hela) lönen dom första dagarna som man fått lönen..och dom går och längtar i en vecka om inte mer på lönen för att få köpa den där tröjan, den där jackan, den där väskan, dom där skorna som är så otroligt fina...TROTS att dom har MINST 10 andra väskor lr 10 par skor ...tacka vet jag en tjej som INTE är sådär...MYSIGT VÄRRE

Men nu ska jag avsluta detta...vet att det fanns mer i skallen förr so mjag tänk blogga om men  det får bli en annan gång..nu ska jag avsluta här och sedan ta en sväng tills sängen tror jag...låter lockande...vill DU göra mig sällskap?

Hoppas ni haft en bra dag där ute!

PussPuss på dig Jessica
!T.O.D!

*vinkar*

Ps. ett efterlängtat återkommande till bloggen Ds.



*Dagens NorgeHistoria*

Ett flygplan fullt med norrmän och en svensk flyger över atlanten när piloten säger i högtalarna:
- Vi tappar höjd så vi måste dumpa allt bagage.
Bagaget dumpas och piloten säger:
- Vi tappar fortfarande höjd så vi släpper hela underredet. Håll i er i hyllorna!
Hela golvet sågas av och alla passagerarna hänger dinglande i luften.
Då säger piloten:
- Tyvärr måste en av passagerarna hoppa.
Norrmännen tittar bedjande på den enda svensken som börjar sjunga:
- Klappa händerna när du är riktigt glad...!

Läs eller skit helt i det!!!

Människor kommer in i ditt liv av en orsak, för en period eller för resten av livet. När du förstår orsaken, kommer du också att förstå hur du skall förhålla dig till denna person. 

När någon kommer in i ditt liv av en orsak, är det oftast för att fylla ett behov du har uttryckt. De har kommit för att hjälpa dig genom en utfordring, för att ge dig vägledning och stöd. För att hjälpa dig fysiskt, känslomässigt och spirituellt.  

Det kan verka som om de är sända från himlen, och det är de! De är där för det du behöver dom för. Så plötsligt, utan att du gör något fel eller på ett till synes opassande tidpunkt, kommer denna  person att säga eller göra något som gör att erat förhållande tar slut.  

 Ibland dör dom, andra gånger lämnar dom dig. Ibland provocerar de dig och tvingar dig att fatta ett beslut. Det som är viktigt att förstå är att ditt behov är mättad, ditt öde är fullbordat, deras arbete är utfört. Den bön du skickade till universum har blivit bönhörd, och det är nu dags att gå vidare. 


Några människor kommer in i ditt liv för en PERIOD, för att det är din tur att dela med dig, att växa eller att lära. De ger dig en upplevelse, lugn eller bara får dig att le! Kanske lär de dig eller visar dig något du aldrig gjort förut. Vanligen ger de dig en ofantlig mängd av glädje. Tro på det* Det är äkta! Men bara för en period. 

Livslånga förhållanden lär dig livslånga läxor, sådant du måste bygga upp för att få en solid känslomässig grund. Ditt jobb är att acceptera läxan, älska denna människa och använda det du har lärt i andra relationer och områden av ditt liv.
 

Det sägs att kärleken är blind, men vänskapen är klarsynt.

PussPuss

*vinkar*

Upp OCH Ner Bak OCH Fram

STYRKA ÄR INTE ATT ALDRIG FALLA, STYRKA ÄR ATT KLIVA UPP DÅ MAN RAMLAT!!!



Du är vad du vill vara och du vill vara något du inte borde va!



Dagen idag är morgon dagen du drömde om igår!



Hela världen är full av små underverk, men vi är så vana vid dom att vi kallar dom vardag!



Kärleken är härlig för man vet hur ett krossat hjärta är och hur det känns att vara ensam!



Ibland tas utsidan som att insidan inte fanns
det är insidan som räknas
men utsidan som ger insidan en chans




Real love stories
Never have happy endings
Because real love stories
Never end.



Sometimes the person
you fall for
isnt ready to catch you..


Lite tankar hit och dit=)

PussPuss

*vinkar*

Till DIG som känner dig träffad....

 

I mina ögon är du så vacker.

Det finaste som finns.

Det finns ingen som är dig lik, du är helt unik.

Det är du som får mig att le.

Det är du som får mig att känna lycka.

Du är den enda som har den kraften.

Kraften att kunna göra mig glad.
Ett enda litet leende och du får mig att må bra.

Puss Puss Puss

*vinkar*


Stefan Blom

Söt
Trevlig
Envis
Fantastisk
Ansvarsfull
Nyfiken

Bra
Lycklig
Omtänksam
Mysig

LejoN

Kul grej :-P

Lejonet (23/7-23/8)

Du ser dig själv som en född ledare. Andra ser dig som en idiot. De flesta lejon är bråkmakare. Du är fåfäng och tål inte kritik. Din arrogans är direkt vedervärdig. Lejon är tjuvaktiga slynor och får ut mer av onani än sex.

Bästa passningen

"Bra boll men lite brant... lite hög... och lite hård."

Pontus Kåmark, dam-VM, avd Heltäckande.


Måste ÄNDÅ ha varit den BÄSTA passningen som slagits såhär långt under DAM-VM

Tack och hej, ville bara sticka in och hylla damerna än en gång=)

PusspUss

*vinkar*


NAM NAM

Hejsan hejsan...VÄLKOMNA

Torsdag...Kan ha varit en av dom sämre på ett tag...ÄN SÅLÄNGE vill säga...nästan alla dagar slutar helt underbart ju...så jävla mysigt att avsluta dagen med att säga godnatt till någon man tycker om ju! Men bättre kan det ändå bli..snart förhoppningsvis:)

jobbet gick väl bra...grym lunch för övrigt..åt ju taco med syrran till middag igår, så då rensade jag alla skålar och hade ner det i en matlåda, tog med mig bröd och NAM NAM blev det=) lyxigt värre

sen hann jag med att laga mat också, pasta o skinksås som jag är väldigt nöjd med...NAM NAM IGEN=)

sen till dagens BAJS

jävla fot alltså...fick skott på den för ett tag sen o det går väl ann attköra med lite smärta i den...men i tisdags så börja jag känna av samma fot fast knälen p åandra sidan(utsidan av foten) en nerv eller något som klämde..och samma visa idag...så jag missade uppvärmingävningarna pga jag försöka fixa till foten med diverse hjälpmedel..och till slut kunde jag iaf åka...ont gjorde det men fan..lite får jag tåla...speciellt nu när jag tycker det är kul att åka o träna och spela..längtar ju efter att få åka dit..va har hänt lixom...haha BRA JU

äh nog om mitt trista liv...
hänt nå skoj i världen?!?!

förhoppningsvis så är dam VM i fotboll snart över...Marta måste jag erkänna att ho när bra..hon kan ju till och med springa fort och få med sig bollen samtidigt...MED FÖTTERNA....dom andra tjejerna kanske också skulle kunna förflytta sig i hyffsad fart frammåt med bollen..men då lär dom få hålla den i famnen i så fall...USCH ochFY...lägg ner...eller något...egentligen behöver jag inte bry mig ju..men ändå kul att verka duktig...och eftersom jag är BÄST så har jag rätt till att klanka ner på ALLA andra=) VISST!!!

Adam Alsing förlorade i morse i "vinn adams pengar" på mix megapol...varje morgon får man ringa in och tväla mot adam..10 allmänbindningsfrågor ställs på EN minut och den som har flest rätt vinner...för varje rätt man har MER än adam får man 100 kronor...idag hade adam 6rätt och han som ringde in hade 7...det va första gången sen sommaruppehållet adam förlorade...första gången sen den 6augusti och då kör dom det fem dar i veckan..snacka om att ADAM ÄR GRYM

annars måste jag ju säga att tjejer som dom är...på gott och ont...
en tjej(nämner inge namn) hade skolfoto idag....hon hade idrott innan..men den kunde hon inte vara med på eftersom håret skulle se "platt" ut sen på fotot eller vad hon nu sa...asså shit alvarligt talat!?!?! VEM BRYR SIG
ser man ens sånt?!?!

kanske dags att gå och kolla synen igen...eller för tjejer att inse att man "inte måste vara sminkad och jättefin" HELA TIDEN.....spring runt i det du trivs...är mjukisar det du vill ha för dagen..ta fan på dig det och gå med det till jobbet/skolan...
vill du inte sminka dig...SKIT I DET......orkar du inte duscha på morgonen...SKIPPA DET DÅ....ni är fina precis som ni är...

nej fan nu skiter jag i detta..sängen väntar...snart förhoppningsvis iaf...LUST på 7an nu...braigt program ju...YEAHJ

ta hand om er där ute, imorgon är det fredag ...YEAHJ

PussPuss o massa mys o bus

*vinkar*

Gynning

Tjenare, hoppas mellan bena....

Japp, ännu en dag till ända och det är dags att sova...
inte riktigt såkalrt, sak prata lite med Jessie först och sedan somna...

är väl inte  riktigt på blogghumör men något kanske man kan printa ner...

Damerna åkte ur fotbolls VM igår, första gången någonsin svenska flickorna inte gick vidare till kvartsfinal...och tydligen var anledningen till misslyckandet för dålig FYSIK....
Själv vet jag itne om jag håller med där, jag skulle vilja säga att det var den TEKNISKA delen som brast...eller kanske man ska säga att den SAKNADES HELT

Dock är jag lite kär i L8 Schelin (om hon stavas så?)
såg en inslag med henne på sporten innan vm, riktigt söt tjej där...och faktiskt kunde hon hantera en fotboll, inte bara med händerna utan ÄVEN med fötterna..helt otroligt ju, fatta om hon kunde lära ut det till sina medspelare...då kanske man kan börja kalla det FOTBOLL istället för "HEJ KOM OCH HJÄLP MIG"

Hon var duktig i sista matchen mot Nordkorea och satte båda målen...tänk om jag kan sätta den på henne?!?! värd ett försök helt klart!


Annars då, Alex Schulman (stavas HAN så?) var på mix megapol imorse precis som alla andra onsdagsmornar...

"You don´t wanna fuck with Schulman, cuse schulman will fuking kill ju"  Bra engelska stefan

han e rätt skön,,han fick adam och gänget att sjunga med på det...synd att han inte kan stå för det han säger bara..lite mesigt va?!!?

Annars va det säsongspremiär för FRÅGA OLLE idag, YEAHJ....och man slutar ju aldrig att förvånas över Carolina Gynning, ibland undrar jag om hon SPELAR DUM eller om hon verkligen är sådär BLÅST.....kan vara en kombination..dock INGEN BRA KOMBINATION enligt mig...Men vem har sagt att jag har rätt?!?!?!...Heja CARRO

Nu tackar jag för mig!

Hoppas ni haft en braig dag!

Ses o hörs..framförallt STÖRS

Puss puss på ENTRÉN

*vinkar*

Billy med BÖSSAN

Hejsan alla söta! Ja ni andra får också läsa detta inlägg

Jag vill bara passa på att hylla min kompis och "vapendragare" Billy i detta inlägg, detta taget från att han lirade i Arlanda säsong 04


Ett par byten senare vrålade supportrarna till Billy H
"Det är din tur nu".
Vad gör Billy?
Han snurrar upp hela M/B försvaret och sätter 1-7 på pass från Mange.
Säger bara en sak "Ståpäls".



Det är bara att bocka och buga för en sådan kille... Billy Hamrén, vilken ära att få vara nära dig och till och med känna dig och vara din kompis!

Tack för allt du gör och gjort för mig kompis!
Du finns i mitt hjärta för alltid utan att låta allt för bög=)

Sov gott!

Pusspuss men inte på dig den här gånen billy, utan på  min SötsarG

*vinkar*


Myslåtar

Hejdär!

Några låtar som får mig att drömma mig bort, neråt i landet och önskar att jag vore där med dig....

Emilia - VAR Minut
Sarek - GENOM eld och vatten
Will Young - LOVE is a matter of distance
Lucas Prata - I think im falling in LOVE
Backstreet Boys - Spanish EYES
Dolly Parton - Ypu´re the ONLY one
Nazareth - I want to do everything for YOU
Evan - Nobody else like YOU
Babybird - YOU´re gorgeous
Brandy - Have you EVER?
Cassie - Kiss ME
Celine Dion - All by MYSELF
Craig David - UNBELIEVABLE
Darin - Who´s THAT girl
Edwin Collins - Never met a girl LIKE YOU
Emilia - En sång om KÄRLEKEN
Emilia - Kiss by KISS
Emilia - Sorry I´m IN LOVE
Emilia de Poret - Too BEAUTIFUL for words
Foreinger - I wanna know what love IS
Jadde - LIVING to love you
Keisha Chante - Come Fly WITH Me
Lemar - LULLABY
Lemar - What ABOUT love?
Maria Mena - Just HOLD me
Maria Mena - You're The ONLY One
Monty Python - Always Look At The BRIGHT Side Of Life
Mr Big - To BE with you
Yo - BECAUSE of you
Prince - The MOST beautiful girl in the world
Shirley Clamp - När kärleken FÖDS
Stevie B - Because I LOVE YOU
The Poodles - Song FOR you
Vanessa Anne Hudgens - Say OK
Velvet - FIX ME
Westlife - MORE than words
Shayne Ward - If That's OK With You
Semisonic - Fascinating NEW Thing
Shirley Clamp - MIN kärlek
Natasha Bedingfield - SOULMATE
ELIOTT YAMIN - WAIT For You
Danny - IF only you
Måns Zelmerlöw - CARA MIA

Och LÅTARNAS LÅT

Shola Ama - IMAGINE


Där har ni härlig musik som tåls att lyssna på!!!!


Ta hand om er!

PussPuss på heta rumpan

*vinkar*

En tragisk söndag

Tjenare!

Jag har egentligen inte nån lust att blogga nu, egentligen inte lust till något alls, förutom en sak då, som jag alldeles stracx ska komma till...

Jag har itne bloggat nu på några dagar men det är väl dags, hade ju faktiskt tänkt att ta ta i bloggandet igen..rätt skönt att skriva av sig lite skit då och då...jag menar..va kan man annat göra än att sitta här vid datan en hel dag när man e helt lagig?

Ja precis, jag har inte gjort ett jävla skit idag, jag vaknade 13 ungefär och sen dess har jag suttit i mitt rum och haft datan och tvn på...HUR KUL LIV HAR JAG EGENTLIGEN?!?!

en sån här dag där jag itne gör ett skit, då vill jag ha dig att göra precis ingenting emd...ELLER
om jag har dig, så kanske vi kunde hitta på någonting kul...
istället för att ha varit ensam i mitt rum hade jag velat göra något eller några av följade saker med dig...

ligga och mysa i sängen och kolla på film
gå en promenad me hunden
laga och äta mat med dig
åka till stan och hålla dig i handen medan vi går runt och bara njuter av att vara med varandra¨


andra saker jag vill göra tillsammans med dig

kolla hockey
kolla fotboll
spela wei
festa med dig
få krama om dig hälsa dig välkommen hem från jobbet med maten färdilagad och få äta den tillsammans med dig
jag  vill bowla med dig


det finns fler och mer saker jag vill göra med dig..och det vet du

kortfattat kan man väl säga att jag inte vill va ensamen..jag vill vara med dig...vara med dig o leva med dig, göra saker TILLSAMMANS med dig....
vill du/orkar du leva med mig...

om någon där ute tror sig orka med det, bara att höra av dig!

hoppas ni haft en bättre söndag än mig!

PussPuss på dig och du vet vem du e!

*vinkar*

En låt som får mig att drömma mig iväg

Kieth Urban - Sombody like you

There's a new wind blowin' like I've never known
I'm breathin' deeper than I've ever done
And it sure feels good, to finally feel the way I do
I wanna love somebody, love somebody like you.

An' I'm lettin' go of all my lonely yesterdays
I've forgiven myself for the mistakes I've made
Now there's just one thing, the only thing I wanna do, mmm, mmm
I wanna love somebody, love somebody like you.

Yeah, I wanna feel the sunshine,
Shinin' down on me and you
When you put your arms around me,
You let me know there's nothing in this world I can't do.

I used to run in circles goin' nowhere fast.
I'd take, uh, one step forward and two steps back.
I Couldn't walk a straight line even if I wanted to, mmm, mmm.
I wanna love somebody, love somebody like you.

Whoa here we go now!  Yoo
--- Instrumental with ad libs ---
Hey, I wanna love you baby. Come on

Yeah, I wanna feel the sunshine,
Shinin' down on me and you.
When you put your arms around me,
Well, baby there ain't nothing in this world I can't do.

Sometimes it's hard for me to understand,
But you're teachin' me to be a better man.
I don't want to take this life for granted like I used to do, no, no.
I wanna love somebody, love somebody like you.

I'm ready to love somebody, love somebody like you. Oooh.

And I wanna love somebody, love somebody like you, yeah.

Hey, I wanna love you baby.


Oh, yeah
Oh, yeah
Oh, I wanna be the man in the middle of the night,
Shinin' like it's true.
I wanna be the man that you run to whenever I call on you
When everything that loved someone finally found it's way
Wanna be a better man
I see it in you yeah...

Rollerna i Bålsta Hockey

A-LAGETS VÄRSTA...

Japp vår käre "Pajas" Petter Eriksson har sagt sitt om rollerna/personligheterna i laget...Resultatet visas nedan


FÖRLORARE: Sebastian Näslund - Kanske beror på att vi alltid skyller förlusterna på honom.


PAJAS: Petter Eriksson- Ooops, det är ju tyvärr jag själv!


SLARVER: Robin Granstad- om han möter resten av laget så blir det kanske oavgjort på böteslistan. Helt överlägsen!


SVÄRMORSDRÖM: Billy Hamrén - Kallar honom för Billy med bössan. Sköter sig alltid, varsam med alkohol och ett fantastiskt skott i powerplay. Det måste ju räcka med det för att få svärmor på fall.


SJUSOVARE: Stefan Blom - älskar å sova. Men är man draftad så kan man ju nästan sova sig igenom matcherna också. Fanns det hockeybilder i Bålsta skulle #10 va slutsålt!


TOALETTOCKUPERARE: Robert Stenberg - ständiga magproblem på den mannen.


GODISGRIS: Johan Ahlin- riktig gottegris


BUSE, SOM INGEN VILL MÖTA I EN MÖRK GRÄND: Daniel Carlsson - två näsben på en säsong borde väl räcka som motivering?


SKROCKSPELARE: Robin Granstad - slår halvt ihjäl en om man bara klappar klubban på ett av benskydden


PEDANT: Marcus Arthursson - Cap ser alltid till att det är rent å fint i omklädningsrummet. Har ju vart med lite längre än alla andra om man säger så!


MOBILSNACKARE: Andreas Jensen - Gift med jobbet. Tur han har långa resor till hallen så han hinner fixa lite då.


FLICKFAVORIT: Tror nog att det kan bli ett av nyförvärven nämligen Oskar Kjellberg. Ja menar han har ju lirat i allsvenskan så han lär ju bli publikfavorit i Bålsta. Ta en titt på karln. Han är ju grym haha.


Jag måste ändå säga att jag är väldigt nöjd med min "roll" i laget...Sova är något jag kan och verkligen är bra på, varför då inte ta tillvara på den förmågan och göra det såpass mycket och ofta som möjligt. Tycker inte ni om att göra saker ni är bra på, hellre än att göra saker ni INTE är bra på, rätt självklart va. Och nu är det så att jag BARA är bra på att sova, så jag håller mig till det, jag blir nöjd och jag antar att alla andra blir det också=)


Annars har jag inte allt för mycket att förmedla idag, kan ju hoppas på att ni haft en bra dag iaf!
Ta hand om er! Speciellt du Jess!

Puss puss på valfritt ställe...

.T.O.D.

*vinkar*


Dam " såkallad" idrott

Tjenare alla glada...
Japp det är bara ni glada som får läsa idag...ni andra kan sluta redan nu..vill inte ha några tråkmånsar här inte!

Välkommen igen då du är på bättre humör!!

Så, va skönt att bli av med dom!

Idag ska det bloggas om tjejer som försöker utöva något som vi killar är MYCKET bättre än dom på, det kallas idrott i männens värld och i det motsatta könets värld vet jag inte riktigt vad man ska kalla det..."kolla på mig och försök att itne garva ihjäl dig" kanske passar bra... 

för det är pinsamt att se hur tjejerna i VM sparkar bollen..jag såg sista 20minuterna lr nå liknande på Sverige - Nigeria i vm premiären...slutresultat 1-1 efter att sverige tydligen dominerat "spelet" och haftmassa målchanser utan att lyckas göra mål...

frågan är om dom vet att do mspelade i olika lag sverige och nigeria..för dom passade till varandra hela tiden..eller så va ALLA färgblinda...och de tär bra att målisen har annan färg än dom andra spelarna...det BORDE hjälpa till att förklara för dom vilka som FÅR och INTE FÅR ta med händerna..men tydligen inte...kan ha varit så att do mtrodde det va handboll dom spelade?!?!
men så va det nog itne var varannan bolltouch var med handen o andra med foten typ..och i handboll får man inte sparka på bollen...

finns det någon sport där du både får spaka och  kasta bollen?!?!

men det kan till och med ha varit så att do mtrode det va löpnign dom höll på med...för dom skickade upp bollen på läktaren lika ofta som dom sparkade den till någon medspelare/motståndare

kanske tyckte att "här på banan ska inga bollar vara"

Och vet ni vad jag hörde på radion igår morse...jo nämligen att TJEJER är precis LIKA BRA  som KILLAR på fotboll, bara att dom har sämre träningsmöjligheter...

jag håller helt och hållet med om att dom har sämre träningsförutsättningar..för så är det...men att man kan säga att dom skulle vara lika bra som killarna OM dom fick samma förutsättnignar är ju BARA SJUKT PINSAMT

det kommer en "ballong"boll tjejen missar att ta emot den med foten på nåt sätt..och istället studsar den upp på handen...BRA GJORT JU...nej shit asså..

sen kan man ju ta ishockey kanske...
damishockey alltså...
VÄRLDENS BÄSTA damishockeyspelare platser INTE i svenska allsvenskan...mmm..det är omöjligt och BARA DUMT att jämföra tjejer och killar i dom FLESTA idrotter...där fysik är inblanad ska man nog försöka undvika det...

damhandboll däremot kan jag erkänna att det är fart och fläkt i och faktiskt kul att titta på...dom är duktiga..men ja...jämföra könen går inte här heller..men det bör man försöka undvika oavsett vad det gäller...

men nu tror jag att jag bloggat av mig lite...hoppas ni inte tjejer tar allt för illa upp utan kanske tänker till lite istället och det kanske faktiskt ligger lite sanning i det jag just skrivit och ni läst...

Ta hand om er där ute...hoppas ni är ÄNNU gladare nu när ni läst denna underbara blogg!

Puss påre Jess!!

.T.O.D.

*vinkar*

SMS

Dagens sms konversation med min tränare

Jag - "nya femman.. Enlund, Blom, Hamren och bröderna Calzone...Ser den bra ut på pappret eller? Fattar hur det skulle se ut på isen.."

Munken(tränaren) - "tyvärr överskrider vi gränsen för tillåten medellängd i backparet"

jag - "vi får söka dispens..Det går ALLTID igenom..Kedjan verkar ju klar, men vem ska jag ha bredvid mig som håller sig undan..=) "

Haha..vi e lite sköna faktiskt..måste jag faktiskt säga att jag tycker...
spelade som sagt back i matchen i fredags..o ALLA vill att jag ska fortsätta spela back...får se hur det blir med det där...kan väl testa o se om det är kul kanske..annars blir det center...och jag har ju "hyffsat" förhandlingsläge så jag tänkte jag skulle välja medspelare i min femma om jag ska lira back..HAHA

hoppas ni haft en bra dag!
Det har jag, garvat en hel del kan jag säga...dock varit sjukt trött..men men...bra att man skratta så man itne somnade på träningen och på jobbet...

Ta hand om er!

Puss Puss påre sexy! .T.O.D.

*vinkar*

Hänt i veckan

Tjabba, som sagt är jag tillbaka i bloggvärlden och det med ett annat tema, inte bata skriva om mina dagar, det är mycket möjligt att jag kommer skriva lite om dagarna, men inte bara som tidigare

se hur detta blir och hur det går

Veckan som varit...

en massa jobb och hockey såklart...inte nå speciellt som hänt på jobbet direkt
hockeyn däremot, tränade lätt i början av veckan pga en svullen fot efter att ha fått ett skot på den på en träning för ett tag sen...men på träningen i torsdags körde jag fullt och kunde även vara med och spela match igen på fredagskvällen

Det bestämdes att jag skulle lira BACK, och som jag gjorde det, tror "utan att överdriva" att ALLA tyckte att ajg var matchens lirare....visst kände och tyckte jag att det gick bra, men var jag så jävla sjukt bra so malla sa?!?! hm tveksamt

vi vann iaf med 4-2 mot Mora j-20 efter att ha satt sista målet i öppen bur, 3-2 dunkade jag själv in med ett härligt slagskott från blålinjen i spel 5 mot 3

fick även in endel tacklingar, bra passingar och brytningar och läste spelet bra som vanligt...KLART GODKÄND MATCH

"Sagt efter matchen"

Tränaren -Vi har bara ett problem i bålsta
Adde -Jasså vad är det då?
Tränren -Det är att få Blom att börja spela back


haha...som sagt...lovorden haglade...och det är bara att ta åt sig så länge det går bra tycker jag..alltid kul med beröm...


på lördagen var det inkilning (dom nya i laget ska förnedras) betyder det i  princip
vi delades in i två lag och jag blev snabbt utsedd som lagkapten för mitt lag
därefter fick vi göra diverse uppdrag 

fotboll
handla på iqa
norsk fylla
äggkasting/fångning
dra till åbergs museum och få hans autograf på tröjan.. "lasse åberg var där just i lördags eftersom museet hade 5års jubileum, väldigt passande)
äta surströmming
hämta bildäck  (bli bestraffade för att vi tog billen) straffet var att hälla i oss en 70is delat på 4killar..och ja...det var väl inte direkt vad vi behövde efter att ha fått shots och öl på löpande band

detta var endel grejer vi fick göra och det va en helt okej dag med laget...var väl lite för lång tid och det vart kallt

sedan belv det långdusch med grabbarna MYYYS haha och pizza samt kolla på Sverige-Danmark innan vi drog tillbaka till märsta och rosersberg

härligt samtal med billy THE MAN han e bäst gillar verkligen honom

idag söndag var man och såg ett utspelat arlanda få stryk av ett oinspirerat väsby med 6-3

såg även Andreas Isaksson, Daniel ANdersson och Kim Källström inne på stureplan i veckan...grabbarna har tydligen råd att handla på "Tiger" konstigt det där...Vad har fotbollsspelare i lön egentligen?!?!

Tack För mig!

Hoppas även eran vecka har varit bra

och du Jessica, Jag tycker om dig!

Puss på er där ute...och SötsarG, du vet vad jag vill göra med dig!

*vinkar*

Jag lever

Hej alla glada!

Japp nu är jag tillbaka till bloggandet, varför vet jag väl inte riktigt men jag tror att jag saknat det endel...

frågan e om ni saknat att läsa den...

Ta hand om er!

Puss