Torsdag 15/3

Hejsan alla människor 

Nu är jag tillbaka efter en dags frånvaro pga trötthet. 

Hoppas att allt är bra med er för med mig är det bra!

Drar gårdagen väldigt fort innan jag går över till dagens bravader. 

Först va det jobb vilket gick bra, slet inte ihjäl mig direkt, sedan hem och åt lite, sedan till uppsala för match, tyvärr förlorade vi med 6-3 men det var en jämn match.Sedan åt vi på max innan vi åkte hem, snacka lite snabbt med Jessie på msn innan jag gick och la mig i sängen och fortsatte samtalet i telefonen.Sedan var det dags att somna, det var min onsdag! 

Över till dagen nu
 

Vaknade 0540 och gick upp och åt frukost, sedan borstade jag tänderna och kl va då 0605, så jag la mig i sängen igen och gick upp 0615 då kl ringde igen och gick till bilen och körde till jobbet.Vägen in till jobbet gick helt okej, va såklart trött men ändå inte så farligt, va där 0650, och ställde kl på 0658, somnade till och gick sedan upp i boden när klockan ringde. Och tro det eller ej så gick vi ut och jobbade nästan på en gång, 0710 tror jag att vi gick iväg för att jobba. Och det har gått bra att jobba idag, och vi har faktiskt jobbat hela dagen, bra va! Inte likt oss men även vi kan, efter första rasten gick vi och kollade på ett nytt hål som ska täppas igen, men det gjorde vi inte idag utan gick tillbaka dit vi va på morgonen och fortsatte där. 

Efter andra rasten drog martin iväg för att han skulle på föräldramöte med sin unge, så jag fick avsluta dagen själv, vilket gick bra, jobbade till 1500, då packade jag ihop och gick runt och kikade lite i några affärer i centrum där. Sedan var klockan 1530 och jag satte mig i bilen och åkte hem.  

Hemfärden gick bra även om det var en hel del bilar på vägen men aja, shit happends.

När jag väl kom hem så satte jag mig vid datan och pratade med Jessie, som hade haft en bra dag på jobbet och även kommit hem tidigt, skönt för dig=) 

Sedan kom fredrik till henne vid 1830 ungefär, så då lämnade hon mig, dom ska fira henne idag, först till casinot och sen vet jag inte riktigt vad dom skulle hitta på, men skoj ska dom i alla fall ha.

Jo Jessica fyller ju år på söndag så dom bestämde att dom skulle fira henne idag torsdag. Tyvärr kunde jag inte vara med men jag får fira henne en annan dag!

Och inge prata i telefon med henne ikväll blir det, dom ville ha henne för sig själva idag och ja det kan jag ju gå med på, det är ju deras älskling också! Och så länge hon har kul så är jag nöjd. Blir väl några sms till henne iaf, sen får vi se om hon hör av sig när hon kommer hem inatt, jag hoppas det för hon är så "snäll" och det är helt underbart att höra hennes röst. Fan vad jag längtar efter att få träffa henne, snart så hoppas jag att jag får det, men det visar sig. 

Vad har jag gjort sen hon lämnade mig då, jo jag har tvättat, jag har handlat, jag har lagat mat, det blev potatismos och lax, mycket gott. Sen har jag kollat på fotboll, Royal League finalen mellan Jessicas pojkar FC Köpenhamn och Bröndby, tyvärr så vann bröndby med 1-0 efter en tveksamt dömd straff som Martin Eriksson slog in. 

Sen har jag dammsugit och lagt in tvätten i garderoben och nyss så pratade jag med min älskling Sara. 

Nu ska jag blogga för att sedan gå och lägga mig och få lite sömn=)Nej just fan, ska skriva ihop ett litet schema till Jessica också. Det får jag inte glömma. 

Kan väl meddela att mina fotbollslag spelade idag, och det var inte lika illa idag, men nästan, Stefildo förlorade med 4-1 och bålsta spelade 0-0 

Malmö IF vann med 2-0 mot södertälje i kvalserien till elitserien vilket var trevligt, nu har dom 9poäng av 9möjliga, skitbra. Annars vann leksand mot rögle med 6-5 efter att ha vänt 5-2 underläge i sista perionden. Skellefteå vann mot brjöklöven med 4-1 i derbyt uppe i norr. Så även SAIK har full poäng efter tre matcher. 

Men nu ska jag avsluta denna blogg.
Hoppas att eran dag varit bra för det har min!
Sköt om er där ute!
PussPuss på MIN SÖTSARG Jessica! 


*vinkar*  

Vet du varför Norrmän kryper på golvet i affärerna?
För att leta efter LÅGA priser!  


*Dagens Sötsarg*
Det blir "gårdagens" sms som jag fick av henne efter matchen 

Ni får inte veta vad det stod i det, men jag kan säga att det var hur mysigt som helst och att
jag blev väldigt tagen av det.

Kommentarer
Postat av: Jessie

Det verkar ju ha varit en ganska bra dag... trots att du inte fick säga godnatt till mig...
Hoppas att din fredag blir ännu bättre!
Puss å kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback