Trevlig helg

Hej hej hej HEMSKT MYCKET HEJ

Ja nu var det alltså dags för en blogg igen, åter igen är det Micke #16 i laget som "bett" mig eller rättare sagt SAGT ÅT MIG ATT BLOGGA satt då är det inget annat o göra än att lyssna på honom!

kvalet till div 1 har alltså börjat för oss och vi har hunnit med att spela två matcher, först vinst borta mot Säter med 6-5 och sedan igårkväll var det en match som kommer att minnas.

Vi mötte alltså Falun hemma och började matchen med 6 backar plus en extra med på bänken..när matchen var slut hade vi 3 ordinarie backar kvar plus att billy som vanligtvis brukar spela center spelade back.
hur kom det sig då?

jo en började må dåligt och var tvungen att kliva av, en fick en smäll i huvet och fick kliva av, en fick ett slag på ett finger satt det hoppa ur led och fick åka til lsjukan för att kolal upp det plus att en kille fick två stycken 10minuters utvisnign för osportsligt uppträdande vilket betyder att han fick kliva av isen för resten av matchen.

spelade varannat byte i två perioder PLUS sudden i princip, jobbigt men skoj

Matchen då.
Jo vi vann med 3-2 efter att ha avgjort i slutet av sudden sedan vi legat under med 2-0 men när 10minuter återstod av tredje perioden fick vi in ett mål och sedan fick vi in kvitteringen några minuter senare...grymt skönt och trycket som blev i hellen när vi redusera, kvittera och avgjorde va grymt härligt att uppleva.. Det är man inte van med i bålsta ishall.

Hoppas det fortsätter komma mycket folk på matcherna i fortsättningen i kvalspelet!

imorgon ska vi upp till hedemora som vunnit sina tre inledande matcher, ska bli kul och se hur vi kan stå upp mot dom!

ikväll blir det melodifestivalen för hela slanten, hoppas på att Sanna Nilsen med sin empty room vinner och håller även tummarna för att christer sjögren kommer SIST med sin låt. så värdelös...

Snart mat också, ris och kycklinggryta, hur gott som hellst kommer det bli!

Men nu ska ajg avsluta här, se när ajg återkommer med mera inlägg, förhoppnignsvis inte omallt för lång tid.
Ta hand o mer där ute! speciellt DU "pekar"